yapma bunu yapma bunu :D hem tatil sendromu hemde pazartesi sendromu combosu yaşıyorum. 1 hafta Bodrum sonrası iş başı iyi gelmedi bana :D
Printable View
Yağ filtremize oil sandwich uyuyor mu?
http://i60.tinypic.com/o6mkpl.jpg
çarşamba günü istanbula getiriyorum arabamı hem dyno cıkartmak ne güçlerde görmek istiyorum ...
marş basıyor akü var fakat çalışmıyor bizde arka koltuğun altındaki depo pompasına tornavida arkasıyla vurduk bir kaç kere ve çalıştı fakat arabayı stop edince yine çalışmıyor zaten kontağı çevirince arabanın arkasından ince bi ses gelir hani pompanın elektrik sesidir o ses gelmiyor mesela burdan anladık kafama takılan soru : bu arkadaki benzin pompasını fabrika daha sonradan güncelledimi? güncellediyse parçayı değiştirecem 550 tl fiatı var ama güncellemediyse tamir ettiricem kadar para vermeyeym diyorum
Hangisini almalıyım?
Forge Motorsport | Alloy Fabrication
Forge Motorsport | Alloy Fabrication
forge kullanmadım bilmiyorum da yarı fiyatından daha ucuza GFB Dumpvalve varken forge almaya bence gerek yok
bu bende forgenın seslı tıpı var bugun boruları kurcalarken boruların yerını değiştirdim çok güzel gulu gulu ses çıkardı bun un bır zarır olurmu hortumları değişik kombınasyonlarda taksam surge sesın zararı farmı..
çok zamanım olmuyor ilgilenecek. tak kullan mantığında olan hazır ürünler işime geliyor o yüzden. diğer türlü gidip yaptırcam bi yerlede istediğim gibi olmayacak pot olacak eğri olacak sonra ben stres olucam sinirlenicem :D
Eski aracımda bide pahalı olmasına rağmen ara boruları dahil supersprint atmıştım tüm egzoz sisteminin.
Gulu gulu sesinin zararı var diye biliyorum , tahliye edilmeyen kısım pallere geri dönüyor o da doğal olarak zarar veriyor..
Sizdeki gerçi sesli tip ama , forge üzerinden 2 ayrı hortum çıkıyor , sizdekiler orjinal midir ? Bunların iç ölçüleri lazım bana aslında yardımcı olabilirmisiniz ?
Arkadaşlar merhaba herkese. Sevdiğim bi kardeşim aracını rc veya lemansla takas yapmak istiyo kıriter belirtmedi temiz olması yeterli diyo kendi aracıda gayet temiz (su) clio rs182 takas yapmak istiyen burda veya çevrenizde kişiler varsa görüşelim.