kesinlikle güzel soru :)
Printable View
kesinlikle güzel soru :)
Basinc basamadigini nerde goruyorsun ?
Wideband ile ilgili bir sikinti olma olasiligi ?
aracnda yazılım varsa tuner'ınla görüşmende fayda var. yoksa eğer 12.7 fakir bir deger limittesin diyebilirim. 12.3 max 12.5 olması gerekir ki bu degerler bile bıçak sırtı!!
obd ile afr okuyabilirsin RC lerde O2 sensoru narrow diil wideband GT' lerinde bir kısmında aynı şekilde, bide oyle dene derim. ufak bir egsoz kacagı bile wideband gostergen üzerinde afr degerini ciddi sekilde fakire çekebilir ama gerçekte olan o değildir tabikide! bende rolantide birzamanlar 17 görüyordum egsozu elden geçirdim ciddi kaçak vardı flanslarda, 14,7-15,0 degerlerine oturdu tadilat sonrası.
basınç olayı çok farklı sebeplerden olabilir. kaçaklar, elektrovana, dumpvalve, wastegate, manifold, downpipe vede soylemek bile istemediğim turbo..... dv yi tekrar kontrol etmende fayda var, bendede çalışmasına çalışıyordu birzamanlar ama basınç yoktu. tutamıyordu yani.. eğerki s3 kullanıyorsan uyum saglamamış bile olabilir ki o durumda başıma geldi, stock dv ile denedim gözlerime inanamadım, senelerce eşşek gibi binmişim aracıma s3 var diye aklımın ucuna bile gelmemişti.. :D :D yada göremediğin kaçağında olabilir.
araç kendini korumaya alsa hiç yürümez, turbo direk devre dışı kalıyor atmosferik 95hp 1.6 arac gibi yoluna devam ediyorsun ki ondada hata kodu oluşuyor. egerki ecu üzerinde hata kodun yoksa limp moda girmemiştir aracın.
Şimdi öncelikle cevap için teşekkürler. dediğin herşeye baktım sayılır. yazılımcımla görüşeceğim. ilk olarak.
Basınç olayı ise manifold dakaçak yoktu en son baktığımda. wastegate nerdeyse sonuna kadar sıkılı peak atarken sıkıntı yok 1.3 peak atıyor. dv ise s3 vardı hiç basınç tutmuyordu orijinale döndüm sonra da dv+ taktım. ama kontrol etmekte falda. (Nasıl kontrol ederim).
Aracın arıza durumu da 3. vites 3000 devir gibi dip gaz yaptığımda 6000devire kadar sorun ama daha da çevirirse p0299 hatası veriyor. düşük basınç. bakıyor bazen 0.9 a kadar düşüyor. ??
buna rağmen fakir. orijinal map olsa üstünde daha zengin olurdu bu basınca :) bide es kaza basınç bassa demek ki direk kırarız. :)
Çok fakir olduğundan basınç basmıyor olabilir mi? O kadar akıllı mı bu araba :)
Buyuk igtimal biryerde ince bi kacak var.
Filtre orjinalse turbodan hava filtresine giden L şeklindeki borunun zamanla sertleşmesinden dönüş yeri çatlıyor ve basınç geldikçe kaçırıyor.
Benzer sorun bende de olmuştu
Iyi bir tuner turbo araci 12.0- 12.2 arasi yurutur :) :) Ama tr de pek yapmazlar ayri, cunku biz 700-800 liraya tunerlari satin aldigimizi dusunuyoruz, onlar da risk almiyorlar haliylen ama RC lerde durum farkli arkadaslar stok 12.1afr de.yuruyor limitorde bizim araclar bilginiz olsun.
Egt 900 dereceyi gecmedigi surece 12-12.1 afr oranindan biseycikler olmaz rahat olun.Daha ustundeki degerler riskli tabii ki ..
bende de 4 vıtes sonu 6500 devırde yüksek basınç hatası verıyor bende de kacak mı var acaba..??..
arkadaşlar gunaydın daha rahat iletişim kurmak sohbet etmek için facebook'ta bir sayfa açtım sadece 207 rc- rc lemans- gt araçlarımızla ilgili şuan için gayet iyi diye düşünüyorum katılırsanız sevinirim.
https://www.facebook.com/groups/290622901110608/