Vallahi GT sahibi olarak THP motora verimsiz diyen arkadaşınıza öncelikle aşağıdaki videoyu izletmenizi diliyorum.
Vallahi GT sahibi olarak THP motora verimsiz diyen arkadaşınıza öncelikle aşağıdaki videoyu izletmenizi diliyorum.
1998 106 XR "sold"
2007 207 GT "sold"
2015 F20 LCi 1.20i
dostum selam,
diyeceklerimi kesinlikle yanlış anlama,
aklında yukarıdaki gibi bir soru işareti varsa eğer gerçekten Peugeot'a hiç bulaşma. hergün orasında arıza cıkarmı burasında bisey olurmu, çekişi düşükmü, iyi gidiomu bilmemne gibi düşüncelerle yaşanmaz, kafayı yersin
THP genel anlamda sorunsuz bir araçtır ve performansı yok diyenleride ne olarak böyle b.kladılar bilmiyorum. emin ellerde doğru dokunuşlarşa aracına hiç sorunsuz binebilirsin, ama hata affetmeyen bir motor yanlış ellerde sorundan başını kaldıramazsın haberin olsun.
Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
cann22
Çoğu insanın yaklaşımı bu şekilde bu markaya fakat kime göre neye göre artık bilinen üzerinde deneyim edinilmiş bi araç GT/RC yeterki doğru kişilerin elinde olsun. Bu konudada master yapmış insanlar mevcut merak etme.
Arkadaşlar merhaba belki burası çokta yeri değil ama. Ufak bir bilgiye ihtiyacım var 2008 2009 model boyasiz biraz extralı ( dpipe, dvalve , eksoz,coil vs. ) bir rc nin ortalama değeri nedir sizce ?
Abilerim öncelikle hepinize zaman ayırıp yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim. Şimdi benim imkanım bu aracı en fazla stage 2 yükleyebilirim. Motora girme gibi bir imkan yok açıkçası. En fazla;
Dumpvalf
Dp
Catchback
Bobin
Buji
Hava filitresi
Westgate
Cooler
Varex
Yazılım
Benim en fazla yapabileceğim bunlardır. Bu şekilde tahmini yürürü ne olur? Aynı şekilde yüklenmiş bir ibiza cupra ve rocco ile karşılaştırırsak sizce yürürü ne olur?
Bu arada video'da ki araç stage 4 galiba. Kaç hp o haliyle. M3 stock mu, yoksa var mı onda da bir şeyler gıdıklama durumu![]()
M3 de sadece super sprint egsoz sistemi var komple, E46 SMG2, ayrica okadar temiz bir aracki m3 var m3 var diyenlerin o en iyi giden cigerli m3lerindenbakimlarida yaristan az once yapilmisti
207 de yine Mehmet Turhat ve etuners yapimi, o videoda 1.7bar gibi basmistik yanlis hatirlamiyorsam, yaklasik 300 320hp civari olmasi lazim orda, stage4
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
Video'da ki 207RC 230'da kesiciye mi giriyor? Ben mi yanlış gördüm?![]()
Şu an en hızlı thp hangi 207 ? Ve sorunsuzluk bakımından kaç hpler ve yukarısı günlük kullanım için problem yaratır. Her gün 30kmye yakın yol yapıyorum.
Selam arkadaşlar 207 gt aracım p2263 arızası veriyor. Ecufast yazılımlı. Hiç problem yokken bi anda bu arızayı verip korumaya alıyor kendini yürümüyor araç.
Buralar baya ölmüş. Keşke eski bilgi,resim paylaşımları ve gonzi muhabbetleri olsa. O sayfaları okurken bir o kadar çok güldüm,eğlendim ve bilgilendim. Gerçekten güzel ve eşsiz bir forum olmuş. Herkes RC'sini sattımı anlam veremedim. Neden bu kadar sessiz, bilgisiz, paylaşımsız buralar?
Büyük ihtimalle Turbo basıncını ayarlayan elektrovanadan kaynaklanıyor
1922v6 parça koduna ve 100 küsür lira bir fiyata sahip
http://s57.radikal.ru/i156/1309/24/b09acc2c12cd.jpg
Geri sayfalarda p2263 ile bir çok bilgi mevcut, en yukarıda sağda "Konuda ara" kısmına örneğin p2263 yazıp fikir edinebilirsin
s.a
dün bi 207 rc ye balmaya gittim araba hosumada gitti fakat tek anlamadığım enjektorlerden cok ses geliodu bu normal mı ??? araçta dp ve 63lük varex var
Yeni bir RC kullanıcısı olarak cooler arıyorumYok mu hiç 8.5 9 lt cooler satan ?
Project01 Garage
27ASK99
01CAZ49
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)