Arıza ok.. Elektrovanadan kaynaklanmış.. Geçtiğimiz süre boyunca 3 adet daha yazılım denedim. Hiçbiri yukarıda dynosu olan gibi bir performans vermiyor. Bu dynolu olan yazılım en az 98 istiyor.. Bizim yakıtlar da yetişiyor kısmen.. özellikle 1-2-3 çok güzel. Ancak 5600'den sonra hafif kaçırıyor zamanlamaları şu an.. Uygun katık arıyorum.. Şöyle diyeyim, uzun soluklu devirlenmelerde 5600-5700'den sonrası sorunlu son viteste.. ancak kademe kademe hızlanıldı mı -ki bu yine stok halinden daha iyi bir hızlanma sunuyor- bana mısın demiyor. Özellikle 6200'lerde bile arkaya yapıştırıyor araba 210 civarı bir süratle giderken.
5. vites ile ilgili: forum bornova çıkışından karşıyaka tüneline kadar 225kms'yi sabit tutuyor o yokuşta.. Ve gaz kesip verdiğimde tekrar tırmanıyor bu sürate.. Tünel yokuş aşağı ama ***** orada hız ypmak doğru değil. Son viteste özellikle 150-190 arası çok iyileşti...
Egsozda çok çok hafif siyah duman var.. bu da zamanlamalarından kaynaklanıyor diye düşünüyorum.
Bu dynolu yazılımdan sonra diğer yazılımlar çok sıkıcı gelmeye başladı.
Ani devirleniyor.. ESP kapalıyken 4'te bile sarıyor yer yer tekerler.. Yanyana gidilirken ani torkta direksiyon düz olsa bile araba sola/sağa kafa atıyor bu biraz tehlike yaratabilir başkaları için..