Bro senin egzost stcok mu şu an?
Printable View
aynen turbonun agzindan direk asagiya sol sisin arkasina
spiralden sonra 60lik boru var, orta susturucu yok, sonda orijinal vardi dayanamadim cuma gunu magnex'i geri taktim :D harika oldu su an kafa da sisirmiyor, asiri tok bi ses var
ben orta susturucuyla hiç kullanmadım
şu anki kombinasyonda zırıltının z'si yok, kat'ı iptal edince zırıltı vardı biraz ama tatlı bi sesti ve zaten gürültüde kayboluyordu sayılır, hem tok hem zırıltılı değişik güzel bi ses vardı önceden :) şu anda abartılı olmayan sadece tok bi ses var..
turbo işi şakaydı :D turbo için daha erken :) şakasına yazdım, özgür abi görsün diye :)
gizli değilde, yaptıktan sonra yazma taraftarıyım
bende k&n filtre kutu içi aldım özgür abinin tavsiyesiyle. bir sıkıntı yok.
aldığın yere bağlı tabiki. zaten arada fiyat farkı vardır. yanyana getirince belli olur. ama çinliler cidden çok iyi kopyalıyorlar. dikkat etmek lazım
sağolasın abi, haber vereceğim sana :)
walla bakalım yarın ya da çarşamba filtre işine netlik getirmiş olmayı umuyorum...burada paylaşırım zaten sizlerle
hoppaaa,bana dediğinden sanırsam:D,aklımda buna da bakcam haftaiçi
sen yine de vogtland a da bi bak derim ben,gerçi sabah bir tane de 3 cm lik eibach olan arabaya bindim,ve o da gayet başarılı idi,burdan çıkcak sonuç şu ki,vogtland&eibach ikilisinden hangisini bulabiliyorsan ,al derim ben...
amortisör ün kısa vadede (uzun vadede olabilir ) patladığına ben daha hiç şahit olamadım duyamadımda 5 sene sonra!! neden olmasın olabilir.. kaldıki tanesi 100 TL den az bi fiyata sahiptir..
daha çok alt takımı yorar ama buda kısa vadede değil uzun vadede etki eder..
ki 5 cm yapar bunu 3 cm etki bile edermi sanmam..
sizi etkilemek istemem bizde öneri ile vogtland almıştık o günden sonra denemeden görmeden almamaya çalışıyoruz ;)
bu qtec in fiyatı nedir
slm arkadaşlar benımde 207 gt var şanzumanı kompıle degıstırdım 16 60 yaptık 207 gt olanlar bılır 5 attıgımızda araba 5 dişli uzun oldugundan gıtmıyodu sagolsun mete usta hallettı ve araba sımdı super oldu yanılmıyosam tr ıl kısa şanzumanı bız yaptık su anda rodajdayım hayırlısı