Naman Nickli Üyeden Alıntı
RCZ Türkiye specleri oluşturulurken fikir paylaşımı amaçlı toplantıya çağırdılardı.. 2 motor ile gelecek:
1.6 lt. 156 bg - 6 ileri otomatik(yeni bir şanzıman bu)
1.6 lt. 200 bg - 6 ileri manuel(yeni bir motor bu:))
Normalde bu araba oldukça özelleştirilebilir araba.. Şöyle ki, fabrika çıkışlı kaliper rengi, ayna rengi, tavan kaplaması, yan barların rengi, jant boyut,desen ve rengi, vinyl şekli gibi özelliklerle sipariş edilebiliyor.
Ancak ilk etapta paket donanım ve görünümlerle gelecek sonradan serbest bırakılacak..
156 bg olan üretimde olan her renk ile gelecek..
200 bg olanı simsiyah bir şekilde getirmek isterler.. Ben buna karşı çıkmıştım.. Pek fazla satamayacaklarını dşündüklerinden böyle 'özel'miş havası yaratmak istiyorlarmış.. 19" jant, mat karbon tavan RNEG navigasyon düşünülüyordu bu arabada.. RNEG'te TR haritası yok..
Adaptif Bi-Xenon getirmek istemediler buna da karşı çıktık çok komik olur halojenli RCZ diye..
200bg olanının tüm opsiyonlarıyla beraber fiyatını 70bin TL civarı tutmak istiyorlardı.. Toplantı 2009 sonlarına doğru yapıldı. O günden sonra birşey değişti mi bilmiyorum.
Tek bildiğim 2.0 lt dizel olanının TR'ye getirilmeyeceği.. Ciddi vergi handikapı var..
Lastik basınç sensörü iptal edilebilir bilgisayar ile.. Öte yandan başka havalara da kalibre edilebilir.. Ama bunun için laptop'un dışında sensör kalibre edicisi de lazım.. 36 ya zorunlu değil kimse yani..