-
Alıntı:
Antalyalogy Nickli Üyeden Alıntı
izledim abi, güzel çekmiş bende istiyorum bundan:D
-
Yakıt
En son aldığımda shell 95 oktan 100 TL lik ibre kalan 30 yazısınında altına düşmüştü ..
Dün itibariyle yine aynı şekile düşünce 300 Km yapmış oldum kaba hesapla 0.33 TL yakıyorum. Dikkatli kullandık ara ara sıkıştırma vardı...Yol bilgisayarı 8.2 yazdı .
KM nin %80 i sabah ve akşam bol ışıklı trafikte işe gelip giderken..:icon_tup:
-
az yakıyo sizde yanılmıyorsam qtec vardı değil mi? eğer varsa işe yarıyor mu yani herhangi bir bozulma yapmadı demi elektronik kısımda?
-
Alıntı:
GT Nickli Üyeden Alıntı
az yakıyo sizde yanılmıyorsam qtec vardı değil mi? eğer varsa işe yarıyor mu yani herhangi bir bozulma yapmadı demi elektronik kısımda?
Bende sanayi işi cut-out var ..Kalan 5 20 lik kısımda öyle %80 kapalı konumda kullandık..
Bozulma yapması şöyle 1 sn de açılıyor yada kapanıyor buna 1 sn den fazla basmak sıkıştırmak ve zorlamak anlamında motorun düşlülerini bozuyor..
Bizdeki Mako markanın en iyi silecek motoru..
-
Alıntı:
0.33 TL yakıyorum. Dikkatli kullandık ara ara sıkıştırma vardı...Yol bilgisayarı 8.2 yazdı .
bu değerleri bende yakalıyorum ;)
-
Hep mi 95 oktan kullanıyorsun peki?
-
Alıntı:
Naman Nickli Üyeden Alıntı
Hep mi 95 oktan kullanıyorsun peki?
Son 2 aydır Shell in 95 oktanının diğer markaların 97 sine eşdeğer olduğunu düşündüğüm için ona geçtim.Daha önce de araç alındığından beri yine aynı istasyondan 97 shell alıyordum..
-
Alıntı:
En son aldığımda shell 95 oktan 100 TL lik ibre kalan 30 yazısınında altına düşmüştü ..
Dün itibariyle yine aynı şekile düşünce 300 Km yapmış oldum kaba hesapla 0.33 TL yakıyorum. Dikkatli kullandık ara ara sıkıştırma vardı...Yol bilgisayarı 8.2 yazdı .
KM nin %80 i sabah ve akşam bol ışıklı trafikte işe gelip giderken..:icon_tup:
iyimiş bro benımki 9,4 den dusmuyor :D
-
207 RC ekran koruyucu -Kendi upload ım
-
Alıntı:
tamda benim renk sağolasın abi :)
-
Alıntı:
Son 2 aydır Shell in 95 oktanının diğer markaların 97 sine eşdeğer olduğunu düşündüğüm için ona geçtim.Daha önce de araç alındığından beri yine aynı istasyondan 97 shell alıyordum..
Hiç fark yok mu peki shell 95 ile shell 97 arasında?
-
Alıntı:
Naman Nickli Üyeden Alıntı
Hiç fark yok mu peki shell 95 ile shell 97 arasında?
Bence yok...Ama prof ölçmek lazım...
-
Dün uzun bi aradan sonra tekrar low-rider oldum :D Eibach prokitlerimi irde-peugeot'da sorunsuz taktırdım.(Naman'a ilgisinden dolayı bir kere daha teşekkürler) Hazır yaz gelmişken Simota carbon cai kitimi de taktım. Cai ile çufflamanın tadı paha biçilemez :D:D
Buarada lastiklerde 34psi'a düşürüldü, henüz bi uyarı gelmedi :)
-
Alıntı:
jackal_JAZZ Nickli Üyeden Alıntı
Dün uzun bi aradan sonra tekrar low-rider oldum :D Eibach prokitlerimi irde-peugeot'da sorunsuz taktırdım.(Naman'a ilgisinden dolayı bir kere daha teşekkürler) Hazır yaz gelmişken Simota carbon cai kitimi de taktım. Cai ile çufflamanın tadı paha biçilemez :D:D
hayırlı olsun, foto isteriz :)
-
Alıntı:
HAyırlı olsun bro , o 34 psi işini nasıl beceriyorsunuz hayret yani :D:D:D
-
inanç güle güle kullan gorüşelim çarşamba boş olursan haberleşelim
-
Alıntı:
Selamlar; hayırlı olsun, Prokit sadece yaydı ve 3.5cm düşürüyordu doğru mu? Ne kadara mal oldu sana ve memnunmusun ilk izlenimler olarak?
-
Alıntı:
HAyırlı olsun bro , o 34 psi işini nasıl beceriyorsunuz hayret yani :D:D:D
Sağol kanka. Walla ben hep 38psi geziyordum, yayları takan ustaya ver ayarı 34 olsun dedim:D 2gündür bir ses uyarı yok ;)
-
Alıntı:
karsiyakaliozi Nickli Üyeden Alıntı
inanç güle güle kullan gorüşelim çarşamba boş olursan haberleşelim
Özay h.içi cok yogun calısıyorum söz vermeyeyim ama cumartesi ögleden sonra yada pazar sabah neden olmasın ( sonaxı da bi görüselim ;) )