User Tag List

Sayfa 174/1195 İlkİlk ... 741241641721731741751761842242746741174 ... SonSon
22691 sonuçtan 3.288 ile 3.306 arası

Konu: 207 RC Cadde kullanımı için modifiye yardım?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı UMUT_79 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selamlar; hayırlı olsun, Prokit sadece yaydı ve 3.5cm düşürüyordu doğru mu? Ne kadara mal oldu sana ve memnunmusun ilk izlenimler olarak?
    Evet dostum prokit 35mm düsürüyor. yayları Dodo-hamann(Doğukan) vasıtasıyla ankaradan almıstım.Rakam vermeyeyim fakat gayet uygun aldım. 34psi &prokit kombinasyonu gayet konforlu, orjinal ile kıyaslarsak yoldaki dalgalanmalarda ortaya cıkan zıplama ortadan kalktı, kasis,hız kesici tümsek vb.. üzerinden gecerken sertlik aynen devam(herhangi bir sertlik artışı yok) 1-2'de gaza yüklendigimde cok sarıyordu, artık nerdeyse hiç sarmıyor. En önemli hadise potenzalarla korkarak girdigim birkaç virajı(potenza gercekten cok igrenc bir lastik,cok cabuk bitiyor,tam ısınmadan neredeyse hiç yol tutmuyor) eibachlarla dün denedim.. Sonuc inanılmaz tatmin edici Prokiti şiddetle tavsiye ederim..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 207rc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hayırlı olsun, foto isteriz

Elestar
    Misafir
    Selam,

Arabam İskender'deydi. Bugün aldım. downpipe dahil, 70 lik yaptık egzozu. Ortada bir tane susturucu. Son susturucu orjinal kaldı. Son dan önce de qtp koyduk. Oldukça başarılı oldu.

Cutout açıkken ses biraz fazla çıkıyor ama daha yeni olduğu için bana şahane geldi tabi, 3-4 ay sonra bu ses yorar mı beni bilmem Yorarsa ortaya bir susturucu daha koyabilirim.

Oksijen sensörü de henüz arıza vermedi. 100 km yaptım bugün herhalde bundan sonra yanmaz diye tahmin ediyorum. Yanıltıcı var sensörde.

Haftasonu da eibach prokit 35 mm takıcam bir aksilik olmazsa.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Elestar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selam,

Arabam İskender'deydi. Bugün aldım. downpipe dahil, 70 lik yaptık egzozu. Ortada bir tane susturucu. Son susturucu orjinal kaldı. Son dan önce de qtp koyduk. Oldukça başarılı oldu.

Cutout açıkken ses biraz fazla çıkıyor ama daha yeni olduğu için bana şahane geldi tabi, 3-4 ay sonra bu ses yorar mı beni bilmem Yorarsa ortaya bir susturucu daha koyabilirim.

Oksijen sensörü de henüz arıza vermedi. 100 km yaptım bugün herhalde bundan sonra yanmaz diye tahmin ediyorum. Yanıltıcı var sensörde.

hayırlı olsun,ama 70 lik biraz fazla değil mi?;nasıl oldu,ilk izlenimleriniz nelerdir?

slowmotion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dostum fotolar ve yorumların üzerine bende 35 prokit alacağım teşekkürler

aracım bugün çıktı. eski baskı balatayla yeni gelen farklıymış arkadaşlar.Naman arkadaşımızda bahsetmişti...

ilk izlenimlerim debriyajım %40 daha yumuşak ve daha aşağıda kavradı. tam istediğim gibi oldu. yavaş vites atışlarda düşük devirlerde debriyajdan tak diye ses gelirdi. şu an gelmiyor. konforda arttı yani. baskı balatanın ve şemsiyelerin fotolarını yüklerim. sizde görürsünüz. 10.000km nin ortalaması 8.8 olan arabada bu oldu ki nadir zorladığımı zaten biliyorsunuz yazmıştım...

bu arada baskı balata için dava açyoruz. umarım sizlerede emsal olur.

sol ön taraftan gelen ses amartisörlerden geliyormuş ki jant(lar)ımda tırnak ucu kadar çizik yok. garanti için onay bekliyoruz. gelmezse onun içinde 2. dava açılacak. babam avukat olunca peşini bırakmayacağız sonuna kadar. AYRICA AMARTİSÖR ÇİFT DEĞİŞMİYORMUŞ ARKADAŞLAR BİLGİNİZ OLSUN. SADECE SOL TARAF DEĞİŞİYORMUŞ!!!!!
    AmcaPolo

Naman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı jackal_JAZZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dün uzun bi aradan sonra tekrar low-rider oldum Eibach prokitlerimi irde-peugeot'da sorunsuz taktırdım.(Naman'a ilgisinden dolayı bir kere daha teşekkürler) Hazır yaz gelmişken Simota carbon cai kitimi de taktım. Cai ile çufflamanın tadı paha biçilemez
    Buarada lastiklerde 34psi'a düşürüldü, henüz bi uyarı gelmedi
    Her zaman bekleriz
    Bu arada balans sıkıntın yoktur umarım? Yapamadık o gün çünkü.

dostum fotolar ve yorumların üzerine bende 35 prokit alacağım teşekkürler

aracım bugün çıktı. eski baskı balatayla yeni gelen farklıymış arkadaşlar.Naman arkadaşımızda bahsetmişti...

ilk izlenimlerim debriyajım %40 daha yumuşak ve daha aşağıda kavradı. tam istediğim gibi oldu. yavaş vites atışlarda düşük devirlerde debriyajdan tak diye ses gelirdi. şu an gelmiyor. konforda arttı yani. baskı balatanın ve şemsiyelerin fotolarını yüklerim. sizde görürsünüz. 10.000km nin ortalaması 8.8 olan arabada bu oldu ki nadir zorladığımı zaten biliyorsunuz yazmıştım...

bu arada baskı balata için dava açyoruz. umarım sizlerede emsal olur.

sol ön taraftan gelen ses amartisörlerden geliyormuş ki jant(lar)ımda tırnak ucu kadar çizik yok. garanti için onay bekliyoruz. gelmezse onun içinde 2. dava açılacak. babam avukat olunca peşini bırakmayacağız sonuna kadar. AYRICA AMARTİSÖR ÇİFT DEĞİŞMİYORMUŞ ARKADAŞLAR BİLGİNİZ OLSUN. SADECE SOL TARAF DEĞİŞİYORMUŞ!!!!!
    Baskı Balata konusunda sıkıntı erken bitmesi miydi?

Debriyaj ilk 1000km oldukça erken kavrayıp ideal pozisyonuna bu km'den sonra oturacak.

Amortisör konusunda şöyle bir detaya ineyim;

Buna servis karar vermiyor, Peugeot karar veriyor. Ve herhangi bir sebepten ötürü bir amortisör değişiyorsa diğerinin de değişimini Peugeot istiyor, servis değil. Servisin garanti konularında herhangi bir yorum ve karar yetkisi yoktur. Servis arızalı amortisörü 'tek' olarak raporlamak durumunda merkeze. Merkezden onay geldiğinde sağlı sollu onay geliyor. Bizde hep böyle oldu.

Davalara üzüldüm, kolay gelsin. Ancak 1-1,5 seneyi bulabiliyor bu tip davaların sonuçlanması. Peugeot kaybetse bile Fransa'nın kesin talimatı sebebiyle mutlaka bir de temyize gidiyor dosyalar, süre yok yere daha da uzuyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Naman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Her zaman bekleriz
    Bu arada balans sıkıntın yoktur umarım? Yapamadık o gün çünkü.

Baskı Balata konusunda sıkıntı erken bitmesi miydi?

Debriyaj ilk 1000km oldukça erken kavrayıp ideal pozisyonuna bu km'den sonra oturacak.

Amortisör konusunda şöyle bir detaya ineyim;

Buna servis karar vermiyor, Peugeot karar veriyor. Ve herhangi bir sebepten ötürü bir amortisör değişiyorsa diğerinin de değişimini Peugeot istiyor, servis değil. Servisin garanti konularında herhangi bir yorum ve karar yetkisi yoktur. Servis arızalı amortisörü 'tek' olarak raporlamak durumunda merkeze. Merkezden onay geldiğinde sağlı sollu onay geliyor. Bizde hep böyle oldu.

Davalara üzüldüm, kolay gelsin. Ancak 1-1,5 seneyi bulabiliyor bu tip davaların sonuçlanması. Peugeot kaybetse bile Fransa'nın kesin talimatı sebebiyle mutlaka bir de temyize gidiyor dosyalar, süre yok yere daha da uzuyor.
    baskı balatam sıfır gibi, şemsiyeleri yamulmuş dava sorun değil, hakem heyetine gidecek. 2 sene garantisi var. süre önemli değil, sonuç önemli. ben aracıma gözüm gibi bakayim 10.000de şemsiyeler yamulsun. olmaz böyle şey ama değilmi haksızmıyım
    AmcaPolo

GT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu tarz şeylerin peşini bırakmamak gerek ilerde örnek teşkil eder
    Stock

Antalyalogy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Selam,

Hayırlı olsun .bence QTP takacağın için 70 lik boruya girmeden orta susturucunun hemen arkasından versen daha iyi olurdu..

Bu arada o arıza ışığı eninde sonunda yanacak (sıkıştırdığın bir anda) onun da çaresi bu aleti alacaksınız.

Laptoba usb den ve araca da obd2 den bağlayıp delete yapıcaksın..

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eB...K%3AMEWAX%3AIT
    '' Detaylı Araç Bakımı, Temizliği ve Boya Koruma '' :

http://detayciyim.blogspot.com/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende yaptırmayı dusnuyorum yanarsa artık bizde bu aletten alırız
    Stock

Elestar
    Misafir
    Alıntı RC'ON Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hayırlı olsun,ama 70 lik biraz fazla değil mi?;nasıl oldu,ilk izlenimleriniz nelerdir?
    Teşekkürler;
    Performans ta hissedilir bir artış var, bu cat iptali sayesinde oldu tabi. Ne kadar bilemiyorum. Dyno ya çıkarıcam ama nerede çıkarsam onu bilmiyorum. En doğru veriyi hangisi veriyor onu araştırmam lazım.
    Ses dediğim gibi biraz fazla şu an. Oldukça zevkli oldu ama. Dün uzun süre trafikte kaldığım için henüz net bilgi de vermiyorum. Haftasonuna doğru yeni izlenimlerim olursa onları da yazarım

Ya 63 lük yapacaktım ya da 70 lik. Fakat 70 liğin bir zararı olmadığı için, ilerleyen zamanlarda da ne yapacağım henüz belli olmadığından; yapıyorken 70 lik yapayım dedim. Daha sonra büyütmeye gerek olmasın.

Alıntı Antalyalogy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun .bence QTP takacağın için 70 lik boruya girmeden orta susturucunun hemen arkasından versen daha iyi olurdu..

Bu arada o arıza cihazı eninde sonunda yanacak onun da çaresi bu aleti alacaksınız.

Laptoba usb den ve araca da obd2 den bağlayıp delete yapıcaksın..

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eB...K%3AMEWAX%3AIT
    Teşekkürler;
    Scangauge almayı planlıyorum. O da delete ediyor hatayı sanırım.
    Boruyu zaten büyütecektim. Orjinalinde downpipe 57 sonrası 54. En azından 63 lük yapacaktım. İnsanın aklına bir kere girince yapmadan duramıyor

karsiyakaliozi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı jackal_JAZZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Özay h.içi cok yogun calısıyorum söz vermeyeyim ama cumartesi ögleden sonra yada pazar sabah neden olmasın ( sonaxı da bi görüselim )
    çarşamba bayram tatili bro
    ''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Teşekkürler;
    Scangauge almayı planlıyorum. O da delete ediyor hatayı sanırım.
    Boruyu zaten büyütecektim. Orjinalinde downpipe 57 sonrası 54. En azından 63 lük yapacaktım. İnsanın aklına bir kere girince yapmadan duramıyor

scangauge düşünenler için benim bulduğum en uygun fiyat burda ;

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.d...:WNARL:GB:1120

Yalnız dikkat eurodaki düşüşten sonra 150 euro gümrük sınırına takılabilir..Faturayı düşük göstertmek lazım...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Antalyalogy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    scangauge düşünenler için benim bulduğum en uygun fiyat burda ;

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.d...:WNARL:GB:1120

Yalnız dikkat eurodaki düşüşten sonra 150 euro gümrük sınırına takılabilir..Faturayı düşük göstertmek lazım...
    abi bu göstergeden neleri görebiliyoruz?
    AmcaPolo

Naman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu tarz şeylerin peşini bırakmamak gerek ilerde örnek teşkil eder
    Örnekten kasıt emsal ise 10000km de kelebek yamulması lazım. Bu arızaya ben ilk defa şahit oluyorum.
    baskı balatam sıfır gibi, şemsiyeleri yamulmuş dava sorun değil, hakem heyetine gidecek. 2 sene garantisi var. süre önemli değil, sonuç önemli. ben aracıma gözüm gibi bakayim 10.000de şemsiyeler yamulsun. olmaz böyle şey ama değilmi haksızmıyım
    Çıkan parçaların atılmaması lazım o zaman, kolay gelsin.

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    59 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Teşekkürler;
    Performans ta hissedilir bir artış var, bu cat iptali sayesinde oldu tabi. Ne kadar bilemiyorum. Dyno ya çıkarıcam ama nerede çıkarsam onu bilmiyorum. En doğru veriyi hangisi veriyor onu araştırmam lazım.
    Dyno'ya Pasaoglu'nda cikin.. Cogu arac orada ciktigindan karsilastirmak icin kistas olur.

Ariza isigi da 6 ayda 2 kere yandi, en fazla 24 saat sureli yandi onlar da bende kat yokken.. Arizayi silmek icin cihaza gerek kalmayabilir.. Olmadi bi ozel servise ugrar 2 dakikada sildirirsiniz..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi bu göstergeden neleri görebiliyoruz?
    Fuel Economy
    » Fuel Rate (afr görülüyor olması lazım tam emin değilim -Kıvanç yazar.)
    » Battery Voltage
    » Coolant Temperature
    » Intake Air Temperature
    » Engine Speed (RPM)
    » Vehicle speed (MPH and KM/H)
    » Manifold Pressure (bizim araçlarda görülüyor -Kıvanç kullanmıştı )
    » Engine Load
    » Throttle Position
    » Ignition Timing
    » Open/Closed Loop

Kıvanç aldı kullandı tam ayrıntı için tel açabilirsiniz...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aslında istediğim lip tam işte bundaki gibi..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Naman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Örnekten kasıt emsal ise 10000km de kelebek yamulması lazım. Bu arızaya ben ilk defa şahit oluyorum.
    yanlış düşündüğü bir şeyin peşini b ırakmaması ki zaten haksızsa sonunda hiç birşey elde edemez ama haklıysa ve hakkını alabilirse bu bize örnek olur
    Stock

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)