herkese teşekkürler, zaten kendi sayfasından mesaj attım peugeot'a. cevap bekliyorum. ama trde hiç bir yerde kalmamış adamın dediği. hayırlısı olsun. bu arada eski üyeyim ben ama burda yeniyim :)
Printable View
Abi bendeki no da sendekinin aynisi. Banada yok mok 1 ayi gecer diyolar. Yalan gibi o is. bulan varsa getirsin gorelim. Bu gidisle forge cooleri bekleyecez
Neyse coolersiz cip attirdim bugun. Dedim fazla dokunmayalim. Dolayisiyla boost u actik az bisey. Biraz zengine cektik. Avans verilmedi. Coolerden sonra stage 3 atacaz.
Dyno 200 hp verdi. Yeter o kadar simdilik idare eder.
Kalin saglicakla
madem burda herkes 207,ben merak ediorum memnunmusunuz performansından hani böle araba budur zevk veren bi araçmı
beyin durumu nasıl bilmiyorum ama atpturboda gt28 kiti var,
beyin de hallolursa güzel sonuçlar alınır gibi geliyo
207 lerin üzerindeki MED17 beyinler en yeni teknoloji ve herseye imkan saglayabilen bir beyindir. Buyuk turbo vs gibi uygulamalara gore özel setuplar hazırlanabilir. İsteyen olursa yardımcı olabilirm.
Kıvanç seat ın interccoler MKT4(2002-20008) Seat Sport Cupra R intercooleri.Yani standart ibizanın ki değilmiş.(Seat Sport yapımı)O yüzden belki parço no su yanlış diyorlar.Bir daha sor istersen..
ben eksozdan alevli bir setup alayım mümkünse :D
özgür ben seat tan vazgeçtim abi onu aldıktan sonra bi de takmak için uğraşacaz.Alıntı:
Kıvanç seat ın interccoler MKT4(2002-20008) Seat Sport Cupra R intercooleri.Yani standart ibizanın ki değilmiş.(Seat Sport yapımı)O yüzden belki parço no su yanlış diyorlar.Bir daha sor istersen..
bi de şu bilgileri ver adama bakalım ne diyecek.
seat ibiza
year: 2008
engine code: 1.8 BBU BLZ
part no: 6LL 145 804
diyorum forge u bekliyim.. hem onun kalitesi ısı geçirgenliği falan baya iyi diyolar. pahalı ama napalım.
seat sport un intercoolerı gercekten harika.. kesinlikle tavsiye ederim. hem malzeme kalitesi hem buyuklugu her acıdan cok kaliteli.. forge dan kaliteli olduguna emin olabilirsin.. :)
alevli alevsiz dumanlı dumansız lpg li cng li her tur yaparız :D
Cmd var mi hocam sende? Benim gaz pedalini hassaslastirabilir miyiz?
Yapılıyor Tr de :) yardımcı olurum arkadaşlara.. 207Rc nickli arkadaşımızın aracını stage1 yaptık geçtigimiz gün.. araç potansiyeli olan güzel bir makine.. 220leri görmek mümkün bu araçta.. şu haliyle bile sadece exhaust kitle 215leri görmek mümkün.. intercooler oldugunda düşünemiyorum :).. Geldiginde inş. devam edecegiz