User Tag List

Sayfa 230/1195 İlkİlk ... 130180220228229230231232240280330730 ... SonSon
22691 sonuçtan 4.352 ile 4.370 arası

Konu: 207 RC Cadde kullanımı için modifiye yardım?

Naman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evt o gergi.. 4 aylık süreçte nasıl olduysa çok araba gelmiş.. Bizimkiler de buna konuya eğilelim demişler.. Peugeot tamiratı resmen onaylamasa da(info flash yok) garantilerine onay vermiş..

Bu arada fotodaki RC'de araç içi parfümlendirme ve torpido kilidi de var.. Parfümlendirme bişi değil de torpido kilidi arabayı ilk aldığımda 570 TL idi

Özgür, paspasları çok merak ettim deniz æt irde kom tere ye mail atabilir misin sana zahmet olmazsa.. Nedense göremiyorum bir türlü

Antalyalogy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mturhat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    özgür abi sen alt resimdeki rt3 nav. sormustun. antalyada bu ekran ve rt3 radyoyu yurtdısından çıkma getirten ve takan bir müsterim var. 407 ve 307 ye taktı. nav. hariç bütün fonksiyonları çalışıyordu. ayrıca eşinin 207sinede getirmiş onuda ya takacak yada satacaktı istersen araştırabilirim..
    Mehmet sen kendine alacakmış gibi bir araştır bakalım fiyatlar ne alemde?

Alıntı Naman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Özgür, paspasları çok merak ettim deniz æt irde kom tere ye mail atabilir misin sana zahmet olmazsa.. Nedense göremiyorum bir türlü

tamamdır atıyorum şimdi..
    '' Detaylı Araç Bakımı, Temizliği ve Boya Koruma '' :

http://detayciyim.blogspot.com/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Antalyalogy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Acil tarafından stabil bir yazılım ile FMIC bak gelecem İzmir e yada Denizli de buluşacağız
    Adım adım gidiyorum Önce aracı stock ve güncel parçalarla ultra stabil hale getirmeye çalışıcaz.. Motorun 1-2 ufak işi kaldı tamiratla ilgili.. Sonra yürüyen aksam sıkıntılarım var istanbulun geberik yollarından ötürü onları halledicem.. Sonra parça güncelleme safhasına geçicez.. gerekirse egzantrik değişimine kadar ineriz.

Güncellenen ECU'nun da üreticisine versiyonuna vs bakıp yazılım attırılabilitesini araştırıcam.

Sonra tekrar modifikasyona girişeceğim. Hatta şu noktada bir sorum da olacak. Daha önce sormak istemedim ama bugün burda birkaç kişi birbirimize aynı soruyu sorunca sana sormak farz oldu

S3 IC ile turbo şarjında hiç lag oluşmadı mı boşaldıktan sonra tekrar doldururken? Gaza tepkisi özellikle altdevirlerdeyken zayıflamadı mı?

Bu arada şu katalizör testindeyim. Bujinin parçayı bulamadık ve katalizör son 15 gündür eksik verim hatası(ekrana tabi egzoz emisyon hatası diyor) veriyordu.. Sıfırladık tekrar verecek mi diye bekliyoruz. Yoksa katalizör de değişebilir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arada RT3'ün IMEI'sini kaydettirmek gerekiyor biliyorsunuz değil mi?

Antalyalogy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Adım adım gidiyorum Önce aracı stock ve güncel parçalarla ultra stabil hale getirmeye çalışıcaz.. Motorun 1-2 ufak işi kaldı tamiratla ilgili.. Sonra yürüyen aksam sıkıntılarım var istanbulun geberik yollarından ötürü onları halledicem.. Sonra parça güncelleme safhasına geçicez.. gerekirse egzantrik değişimine kadar ineriz.

Güncellenen ECU'nun da üreticisine versiyonuna vs bakıp yazılım attırılabilitesini araştırıcam.

Sonra tekrar modifikasyona girişeceğim. Hatta şu noktada bir sorum da olacak. Daha önce sormak istemedim ama bugün burda birkaç kişi birbirimize aynı soruyu sorunca sana sormak farz oldu

S3 IC ile turbo şarjında hiç lag oluşmadı mı boşaldıktan sonra tekrar doldururken? Gaza tepkisi özellikle altdevirlerdeyken zayıflamadı mı?

Bu arada şu katalizör testindeyim. Bujinin parçayı bulamadık ve katalizör son 15 gündür eksik verim hatası(ekrana tabi egzoz emisyon hatası diyor) veriyordu.. Sıfırladık tekrar verecek mi diye bekliyoruz. Yoksa katalizör de değişebilir.

Fmic S3 değil Ibiza Cupra nın sen DV ile karıştırdın heralde .Litre olarak büyüdüğü için yaklaşık 900-1000 devir geç geliyor ama üst devirlerde yüksek güçlerde bariz rahatlama var.Burada Ic uptade olmadan yapılan tüm yazılımlı Gt ve RC ler yürümedi verimsiz oldular sahipleri mutlu olmadı..

Ha sadece IC takarsan 'Gaza tepkisi özellikle altdevirlerdeyken zayıflamadı mı?' bu olur ama yazılım ile o tepkiyi çok hızlandırıyoruz zaten.Eğer devrimdeysem ki bu 2 de 60 da ki devir hemen doluyor.Zaten rolling de düzgün brake-boost yaparsan o sorun da ortadan kalkıyor.Benim en çok hoşuma giden de yanımda ilk binen bir ivarsa 65-70 de 5 e atıyorum.Sonra şimdi izle deyip yapıştırıyorum çok kısa sürede 120-130 a çıkınca tabii yolcumun ağzı kulaklarında oluyor

Bu arada cati cat-off yap geç bence hiç uğraşma üst ve altın araya bir 70 lik krom boru tamamdır..

Eğer orada güzel tornacınız var ise ve sende yaptıracaksan şu turbodan IC a olan borudan bana da yaptır ben alacağım da kalıp verecek vakit yok..

'' Detaylı Araç Bakımı, Temizliği ve Boya Koruma '' :

http://detayciyim.blogspot.com/

karsiyakaliozi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    He ben yanlış anlamışım pardon

Bu arada ben paspasları göremiyorum açılmıyor fotolar bende IE9'dan sanırım.

Öte yandan aracı işlemeye başladık. 2. silindirin bujisi(stock, orjinal buji) seramikleri kırılmış. Silindire kadar açtık kalıntı yok. Zaten katalizör hata veriyordu. Şimdi ona bakacağız.
    Bu PowerFlex'ler bende motoru aşırı kastı. en ufak motor titreşimini tüm kasadan almaya başladım. Sizde de öyle mi?
    motor kulaklarına bakırlı gres surdunmu o bıraz kesıyo yınede tıtreşim özellikle ılk gazda kalkıslarda hıssedılıyor
    ''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arada RT3'ün IMEI'sini kaydettirmek gerekiyor biliyorsunuz değil mi?
    o işde cok sorunluydu bı zamanlar telekonımıkasyon kurumu cıhazı tel olarak kabul etmıyor onay vermıyordu yakın zamanda gelişme olduysa bılmıyorum
    ''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu paspasların e-bayda orjınal gıbı sabıtleme delığı olanlar var ama elaman tr ye yollamıyor nasıl dolandırdıysak elemanı güzel ülkem

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    değişen gerginin kodu bumu acaba 0829 G3

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı karsiyakaliozi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    değişen gerginin kodu bumu acaba 0829 G3
    yukarıdaki gergi egzantrik zinciri gergisi söz konusu gergi sanırım alternatör kayışı gergisi

o da güncellenmiş bir parça ve güncel parçakodu da 5751 G9

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Antalyalogy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Fmic S3 değil Ibiza Cupra nın sen DV ile karıştırdın heralde .Litre olarak büyüdüğü için yaklaşık 900-1000 devir geç geliyor ama üst devirlerde yüksek güçlerde bariz rahatlama var.Burada Ic uptade olmadan yapılan tüm yazılımlı Gt ve RC ler yürümedi verimsiz oldular sahipleri mutlu olmadı..

Ha sadece IC takarsan 'Gaza tepkisi özellikle altdevirlerdeyken zayıflamadı mı?' bu olur ama yazılım ile o tepkiyi çok hızlandırıyoruz zaten.Eğer devrimdeysem ki bu 2 de 60 da ki devir hemen doluyor.Zaten rolling de düzgün brake-boost yaparsan o sorun da ortadan kalkıyor.Benim en çok hoşuma giden de yanımda ilk binen bir ivarsa 65-70 de 5 e atıyorum.Sonra şimdi izle deyip yapıştırıyorum çok kısa sürede 120-130 a çıkınca tabii yolcumun ağzı kulaklarında oluyor

Bu arada cati cat-off yap geç bence hiç uğraşma üst ve altın araya bir 70 lik krom boru tamamdır..

Eğer orada güzel tornacınız var ise ve sende yaptıracaksan şu turbodan IC a olan borudan bana da yaptır ben alacağım da kalıp verecek vakit yok..

Paspaslar şahaneymiş güle güle kullan

Anlattığın kadarıyla Cupra IC'si işini biraz daha sonraya bırakmam gerekecek sanırım. 300rpm için vites değiştiren bir adam olduğum için zaten Turboyu çok yoruyorum.
    Sanırım Antalya'ya gelicem gözlem için

motor kulaklarına bakırlı gres surdunmu o bıraz kesıyo yınede tıtreşim özellikle ılk gazda kalkıslarda hıssedılıyor
    Evet sürdük. Sanırım şanzıman tarafındaki kolda da sıkıntı var. Bugün aynı şikayetten bir Le Mans ta geldi servise..
    o işde cok sorunluydu bı zamanlar telekonımıkasyon kurumu cıhazı tel olarak kabul etmıyor onay vermıyordu yakın zamanda gelişme olduysa bılmıyorum
    +1
    Telekominikasyon önce TRT bandrolü istiyor diye biliyorum.

bu paspasların e-bayda orjınal gıbı sabıtleme delığı olanlar var ama elaman tr ye yollamıyor nasıl dolandırdıysak elemanı güzel ülkem
    +2

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    le mans sa cözüm üretebildinizmi titreşim konusunda

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yok ben eksik yazdım düzelteyim;

Alt motor kulağının dışında bir sorun daha var. Ben alt kulaktan kaynaklanıyor sandım ancak şanzımanın ordaki kulakta da ayrıca deformasyon oluşuyor. Alt kulağı hallettikten sonra motor kendini sabitledi ancak sol önden tizden ve tek kez 'tak' gibi bir ses geliyor motor yüke bindiğinde/indiğinde..

Ona çözüm üretmeye çalışıyoruz şu an. bende de ve le mans da da şu an aynı tak sesi var. Parçanın fotolarını çektim birazdan buraya koyarım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ok kardeşim ya benım araba sorunsuz ya ben duymuyom yada cok kıl kullanıyom umarım sorunsuzdur

ErK_aY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yok ben eksik yazdım düzelteyim;

Alt motor kulağının dışında bir sorun daha var. Ben alt kulaktan kaynaklanıyor sandım ancak şanzımanın ordaki kulakta da ayrıca deformasyon oluşuyor. Alt kulağı hallettikten sonra motor kendini sabitledi ancak sol önden tizden ve tek kez 'tak' gibi bir ses geliyor motor yüke bindiğinde/indiğinde..

Ona çözüm üretmeye çalışıyoruz şu an. bende de ve le mans da da şu an aynı tak sesi var. Parçanın fotolarını çektim birazdan buraya koyarım.
    tak diye bir ses bendede var liftte daha cok belli oluyor sankı sanzımanın ıcınden gelıyormus gibi debriajdan ayagını sert kaldırınca yapıyor. bende sanzıman kulagından zannedıyordum degıstıkden sonra az bişi kestı ama var hala o ses.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende tak sesı soguk calıstırmada oluyo bazen sankı altda tas varmıs ustunden gecmişşin gibi oyle bı ses mı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yok direk metal bir tak sesi ve tek kez oluyor. ilk kaldırırken, diğer kulaklarda sıkıntı varsa yani motor yerinde çok oynuyorsa vites değişimlerinde filan da yapıyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende sogukken ılk kalkısda oluyor 1 kez

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hmm dinlemek lazım o zaman..

Bu arada sıkıntıyı bulduk.. Kullanıma bağlı olarak motor kulağı biraz laçkalaşıp şase koluna vuruyor. Vuran kenarı biraz traşlayarak geçici çözüm mümkün, uzunca bir süre götürür bence. Daha da laçkalaştığında değişim şart.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)