son çıkan audi ve son çıkan e ve s serisi mercedeslerin ledleri çok göz alıyor :(
Printable View
Arabanın az yakmasını özlemişim :D 110 a sabitledim yol bilgisayarı anlık 5.6 dedi :D İstanbula bu şekilde gideceğim...
Bu arada son vites dip gaz yokuş yukarı 220 li süratlerde de 28 lerde dolanıyor.. 30 a dayar diye düşünmüştüm.
her dip yaptıgımda 30 u görüyorum :D
Gösterge yanılma payı da var tabii ki...
hız olarakmı diyorsun abi? bende kesici 7500'de ve gps ölçümümü yazdım. hafif meyilli yerde ztn ibre 240a geliyor. hata payı 5km falan.ama kırmızı noktada deviri kullanmak istemiyorum. yakıt tüketimindede ufak sapma var. 7,3 lt ortalama. depoyu fulleyip hesapladığımda 7.4lt hesaplıyorum.
arkadaşlar lastiklerden kaynaklı cok ses geliyor kabin içine bu bu tur sıkıntısı olan varmı özellikle yuksek süratlerde 200 km üstü baya artıyor gürültü kapı lastikleri falan sıkıntılı oalbilirmi
bu arada göstergede yanılma payı yok gibi birşey çünkü GPS ile çok defa ölçmüştüm
5. viteste 6500 devirde kesiciye girdiğimde km sayacı 221-222km de kalıyordu
GPS te son süratım 220.5 gözüküyordu sapma yok gibi
Her GPS iyi sürat ölçemeyebilir yalnız arkadaşlar.. 32 kanal alıcılı en az 10 uydulu fix filan olması lazım. Yoksa şaşıyor o da..
evet o ama, son zamanlarda uyuz etti, yüksek basınçtan turbo korumaya alıyor kendini. yazın böyle sıkıntı yoktu.
abi gps ayarlıyorum en yüksek sürati söylüyor. ibreye bakmam pek
arkadaşlardan bulursam denerim, ama benimki 8-10 uydu buluyor otobanda
207 RC sahipleri ne lastik kullanıyorlar ?
şimdilik potenza değişecegım zaman hankook v12 düşünüyorum yada yokahama
Zamanı gelince ContiSportContact™ 3 la değiştireceğim...
http://www.conti-online.com/generato...y=original.jpg