cai ney?benm aranada forgenin blow off u var ama tısslıyo güzel bi sesi yok
Cold Air Intake.. Filtrenin soguk hava cekebilecegi guzel bir kit yapman lazim207'ler icin hazir uretilmis guzel bir kit yok veya yeni ciktiysa da ben gormedim..
En guzeli turbonun agzindan asagiya boru uzatip agzina da AEM Dryflow takmak bence.. Cikan ses blowoff'lari aratmiyor, hatta bnce daha iyiydi![]()
Yakında servise gideceğim; sorunları tekrar özetleyelim arkadaşlar:
- amortisör takozları (bu kendini bozuk yolda ciddi tıkırtı ile belli ediyor)
- alt denge kulagı (bu nasıl belli ediyor?)
- ust sanzıman kulagı (bu nasıl belli ediyor?)
- egzantrik zinciri gergisi (Bu ilk çalıştırmada belli ediyor traktör gibi çalışarak)
- motor kulağı sorunu (bu nasıl belli ediyor?)
Ben de 1. viteste yavaşladığımda durmaya yakın bir tıklama ve ilk harekette olan bir tıklama var. Ayrıca ilk çalıştırmaların bazılarında traktör olayı var, 1. viteste biraz hızlanıp ayağı gazdan çekince çirkin bir ses çıkıyor motordan veya şanzımandan, bir de bozuk yollarda sol önden tıkırdama geliyor.
Benim teşhislerim yukarıdakiler değiştiğinde sorunların tamamen çözüleceği, ne diyorsunuz?
Alt denge kulağını kontrol ettirin bence sadece.. Çok extrem durumlarda uzun süreli bozuk kulakla kullanımlarda deforme olup kopma yapabiliyor.
Amortisör takozlarından ziyade viraj çubuklarını kontrol ettirmenizi tavsiye ederim.
Zincir gergisi olayın direk çözümü, ancak güncellenmiş parça ile.. Bir de parça çok ucuz olmasına rağmen 200-300 TL işçiliği var maalesef. O parça değişimi ile egzantrik timing leri de ayarlanıyor.. Araç garantideyse garanti kapsamında yapılır.
Motor kulağını kontrol ettirin ama birşey çıkacağını zannetmem..
Çirkin ses dedğiniz 'tak' şeklinde tek bir ses olması lazım.. Motora yük binip indiğinde oluyorsa, evet, şanzıman kulağı.. İçindeki kauçuk parça mukavemetini kaybediyor, kulak ta şase koluna çarpıyor. Kulağın yıpranmışlık durumuna göre çarpan kısım traşlanarak ta halledilebilir..
herkese iyi bayramlar dilerimhazır cai kitinin fiyatını ve nerde satıldığını bilen varsa yazabilirmi?
AmcaPolo
Emrah ın sorusuna gelsin ,
http://www.forgemotorsport.co.uk/con...oduct=FMIND207
Bir ara ben heveslenmiştim sonra vazgeçtim.Zaten yakında peugeot un güncellemediği RC parçası kalmayacak![]()
slm,sen benim dediklerimi biraz yanlış anlıyosun ama yinedesitenin hatrına bir iki soru: araç kaç model? birde araç 2009 ise bildiğim kadarıyla gergi referansı aynı yani bir süre sonra yine aynı ses gelir.gerçi gergi değişirken kapak açılmıyor en azında bir süre rahat edersin,en önemli tedbir motor yağı mümkünse çok beklemeden az km değiştir sadece tavsiye
![]()
deniz yazılımda varmı gelişme forge sılıkon borular ıllaKI işe yarar ama fıyat yuksek
''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN
Doğru parçadan mı bahsediyorsunuz? 0829.G3 no.lu parça takılması gerekiyor.. TR'ye gelen tüm RC'lerde eskisi var.. Hangi kapak açılmıyor?
Fiyattan dolayı soruyorum ben de zaten. Takip edebildiğim kadarıyla UMUT_79'da var bu borulardan.. Yoksa Forge'unkiler çok pahalı..
Blow off u söylüyorsan, düdüklü tencerenin blow-off u gibi ses çıkartıyor, çok çok kötü ve de çok yüksek.. Motoru duymuyorsun ama otobüs amortisörü gibi sürekli ötüyor bu.
Compound u farklıdır büyük ihtimal.. Veya işçiliği.. Yurtdışında tek tük bazılarında son dişli vites kolunu şanzımandan attırıyodu, benim de başıma geldi yolda kaldıydım.. Belki de ondandır. Çünkü bende bozulan parçaları uzun süre bulamadık, SB'ta görünen parçalarla bozulanlar fiziken aynı değillerdi..
O önerinizi dikkate aldıkSes olayı ayrı tabi ki, filtreyi önerdim onun için..
Bu güzelmişHazır kitler arasında tek işe yarar olan gibi duruyor ** 180 paund 350-400 liraya mı geliyor ? Benim kullandığım kit vti'lar için olan V2 kitti sanırım, boruyu ortadan kesip çevirip kaynaklayınca tam bizim motor bölmesine uyar hale gelmişti, turbonun ağzından direk aşağıya indirmiştim..
Fiyatını hatırlamıyorum da bana filtre, boru, işçilik 250'yi geçmemişti sanırım.. 220 diye hatırlıyorum
Bendeki yanlış hatrlamıyorsam 76lıktı.. Giriş ağzına göre filtrenin boyu-genişlii farkediyor muydu bilmiyorum ama büyüyorsa eğer 76dan fazlasını kullanmayın çünkü aşağıdaki bir plastik boruya değiyordu benim filtrem ve çok az bir miktar eziyordu.. Zaten filtre borunuzun da 60mm'den fazla büyük olmasına gerek yok zira turbo emişi çok ufakO yuzden direk 60lık girişli AEM Dryflow daha kullanışlı olabilir..
Bende hava emiş kiti için "SamcoSport"'un T-piece'i, ara borusu, turbo'dan çıkıp genişleyerek karbon filtre kutusuna giden silikon borular var. Bunların yanında Forge'nin silikon intercooler ve devirdaim boruları var set halinde... Samco'ları Ebay'den aldım, ingiltereden geldi çok çok uygun bir rakama ve shipping'de çok uygundu, Forge'leri internet üzerinden fabrikasından sipariş verdim, sitesindeki fiyatlardan, şimdi hatırlayamıyorum, ingilteredeki arkadaşıma gönderttim, shipping'i çok fazla hesapladıklarından, o da yanında getirmişti...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)