User Tag List

Sayfa 261/1195 İlkİlk ... 161211251259260261262263271311361761 ... SonSon
22691 sonuçtan 4.941 ile 4.959 arası

Konu: 207 RC Cadde kullanımı için modifiye yardım?

zekky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cai ney? benm aranada forgenin blow off u var ama tısslıyo güzel bi sesi yok

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    59 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı zekky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cai ney? benm aranada forgenin blow off u var ama tısslıyo güzel bi sesi yok
    Cold Air Intake.. Filtrenin soguk hava cekebilecegi guzel bir kit yapman lazim 207'ler icin hazir uretilmis guzel bir kit yok veya yeni ciktiysa da ben gormedim..

En guzeli turbonun agzindan asagiya boru uzatip agzina da AEM Dryflow takmak bence.. Cikan ses blowoff'lari aratmiyor, hatta bnce daha iyiydi

FlyingFinish - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TarikS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    207 GT'de 3. S3 dump valve'ini parcalamis birisi icin ne onerirsiniz dumpvalve olarak? Aracta yazilim da yokmus, ne tavsiye edecegimi sasirdim.. Cooper S'inkini taksin diyecegim de S3'unki daha saglam olmasi gerek.. Ne yapsin bu arkadas?
    yukarıda yazdığın için önerdim. ses işi başka birşey. seven var sevmeyen var.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yakında servise gideceğim; sorunları tekrar özetleyelim arkadaşlar:
    - amortisör takozları (bu kendini bozuk yolda ciddi tıkırtı ile belli ediyor)
    - alt denge kulagı (bu nasıl belli ediyor?)
    - ust sanzıman kulagı (bu nasıl belli ediyor?)
    - egzantrik zinciri gergisi (Bu ilk çalıştırmada belli ediyor traktör gibi çalışarak)
    - motor kulağı sorunu (bu nasıl belli ediyor?)

Ben de 1. viteste yavaşladığımda durmaya yakın bir tıklama ve ilk harekette olan bir tıklama var. Ayrıca ilk çalıştırmaların bazılarında traktör olayı var, 1. viteste biraz hızlanıp ayağı gazdan çekince çirkin bir ses çıkıyor motordan veya şanzımandan, bir de bozuk yollarda sol önden tıkırdama geliyor.
    Benim teşhislerim yukarıdakiler değiştiğinde sorunların tamamen çözüleceği, ne diyorsunuz?

Naman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alt denge kulağını kontrol ettirin bence sadece.. Çok extrem durumlarda uzun süreli bozuk kulakla kullanımlarda deforme olup kopma yapabiliyor.

Amortisör takozlarından ziyade viraj çubuklarını kontrol ettirmenizi tavsiye ederim.

Zincir gergisi olayın direk çözümü, ancak güncellenmiş parça ile.. Bir de parça çok ucuz olmasına rağmen 200-300 TL işçiliği var maalesef. O parça değişimi ile egzantrik timing leri de ayarlanıyor.. Araç garantideyse garanti kapsamında yapılır.

Motor kulağını kontrol ettirin ama birşey çıkacağını zannetmem..

Çirkin ses dedğiniz 'tak' şeklinde tek bir ses olması lazım.. Motora yük binip indiğinde oluyorsa, evet, şanzıman kulağı.. İçindeki kauçuk parça mukavemetini kaybediyor, kulak ta şase koluna çarpıyor. Kulağın yıpranmışlık durumuna göre çarpan kısım traşlanarak ta halledilebilir..

ErK_aY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    alt denge kulagında bişi olmasada değişiyorlar parca güncellendigi için.

slowmotion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    herkese iyi bayramlar dilerim hazır cai kitinin fiyatını ve nerde satıldığını bilen varsa yazabilirmi?
    AmcaPolo

Antalyalogy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tarık Aem dryflow un bahsettiğin lokasyonda kaçlık yada hangi modelini kullanacağız,,?
    '' Detaylı Araç Bakımı, Temizliği ve Boya Koruma '' :

http://detayciyim.blogspot.com/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Son vites dişlisine girişen var mı?
    Mevcut dişli ölçüleri aynı olmasına rağmen güncellenmiş..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir ara ben heveslenmiştim sonra vazgeçtim.Zaten yakında peugeot un güncellemediği RC parçası kalmayacak

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Forge'un silikon borularından verim alan var mı diye sorayım bir de o zaman

demircan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı UMUT_79 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yakında servise gideceğim; sorunları tekrar özetleyelim arkadaşlar:
    - amortisör takozları (bu kendini bozuk yolda ciddi tıkırtı ile belli ediyor)
    - alt denge kulagı (bu nasıl belli ediyor?)
    - ust sanzıman kulagı (bu nasıl belli ediyor?)
    - egzantrik zinciri gergisi (Bu ilk çalıştırmada belli ediyor traktör gibi çalışarak)
    - motor kulağı sorunu (bu nasıl belli ediyor?)

Ben de 1. viteste yavaşladığımda durmaya yakın bir tıklama ve ilk harekette olan bir tıklama var. Ayrıca ilk çalıştırmaların bazılarında traktör olayı var, 1. viteste biraz hızlanıp ayağı gazdan çekince çirkin bir ses çıkıyor motordan veya şanzımandan, bir de bozuk yollarda sol önden tıkırdama geliyor.
    Benim teşhislerim yukarıdakiler değiştiğinde sorunların tamamen çözüleceği, ne diyorsunuz?

slm,sen benim dediklerimi biraz yanlış anlıyosun ama yinede sitenin hatrına bir iki soru: araç kaç model? birde araç 2009 ise bildiğim kadarıyla gergi referansı aynı yani bir süre sonra yine aynı ses gelir.gerçi gergi değişirken kapak açılmıyor en azında bir süre rahat edersin,en önemli tedbir motor yağı mümkünse çok beklemeden az km değiştir sadece tavsiye

karsiyakaliozi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    deniz yazılımda varmı gelişme forge sılıkon borular ıllaKI işe yarar ama fıyat yuksek
    ''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN

karsiyakaliozi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı FlyingFinish Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tabi ki bu
    http://www.forgemotorsport.co.uk/con...product=FM207V

güle güle kullansın..
    bunu kullanan varmı acaba iş yaparmı
    ''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN

ErK_aY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı naman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    son vites dişlisine girişen var mı?
    Mevcut dişli ölçüleri aynı olmasına rağmen güncellenmiş..
    bu konuya bı acıklık getırmek lazım neden acaba aynı olmasına ragmen güncellenmiş, ??

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı demircan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    slm,sen benim dediklerimi biraz yanlış anlıyosun ama yinede sitenin hatrına bir iki soru: araç kaç model? birde araç 2009 ise bildiğim kadarıyla gergi referansı aynı yani bir süre sonra yine aynı ses gelir.gerçi gergi değişirken kapak açılmıyor en azında bir süre rahat edersin,en önemli tedbir motor yağı mümkünse çok beklemeden az km değiştir sadece tavsiye
    Doğru parçadan mı bahsediyorsunuz? 0829.G3 no.lu parça takılması gerekiyor.. TR'ye gelen tüm RC'lerde eskisi var.. Hangi kapak açılmıyor?
    Alıntı karsiyakaliozi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    deniz yazılımda varmı gelişme forge sılıkon borular ıllaKI işe yarar ama fıyat yuksek
    Fiyattan dolayı soruyorum ben de zaten. Takip edebildiğim kadarıyla UMUT_79'da var bu borulardan.. Yoksa Forge'unkiler çok pahalı..
    Alıntı karsiyakaliozi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bunu kullanan varmı acaba iş yaparmı
    Blow off u söylüyorsan, düdüklü tencerenin blow-off u gibi ses çıkartıyor, çok çok kötü ve de çok yüksek.. Motoru duymuyorsun ama otobüs amortisörü gibi sürekli ötüyor bu.
    Alıntı ErK_aY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu konuya bı acıklık getırmek lazım neden acaba aynı olmasına ragmen güncellenmiş, ??
    Compound u farklıdır büyük ihtimal.. Veya işçiliği.. Yurtdışında tek tük bazılarında son dişli vites kolunu şanzımandan attırıyodu, benim de başıma geldi yolda kaldıydım.. Belki de ondandır. Çünkü bende bozulan parçaları uzun süre bulamadık, SB'ta görünen parçalarla bozulanlar fiziken aynı değillerdi..

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    59 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı FlyingFinish Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yukarıda yazdığın için önerdim. ses işi başka birşey. seven var sevmeyen var.
    O önerinizi dikkate aldık Ses olayı ayrı tabi ki, filtreyi önerdim onun için..
    Alıntı 207rc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    herkese iyi bayramlar dilerim hazır cai kitinin fiyatını ve nerde satıldığını bilen varsa yazabilirmi?
    Alıntı Antalyalogy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu güzelmiş Hazır kitler arasında tek işe yarar olan gibi duruyor ** 180 paund 350-400 liraya mı geliyor ? Benim kullandığım kit vti'lar için olan V2 kitti sanırım, boruyu ortadan kesip çevirip kaynaklayınca tam bizim motor bölmesine uyar hale gelmişti, turbonun ağzından direk aşağıya indirmiştim.. Fiyatını hatırlamıyorum da bana filtre, boru, işçilik 250'yi geçmemişti sanırım.. 220 diye hatırlıyorum
    Alıntı Antalyalogy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tarık Aem dryflow un bahsettiğin lokasyonda kaçlık yada hangi modelini kullanacağız,,?
    Bendeki yanlış hatrlamıyorsam 76lıktı.. Giriş ağzına göre filtrenin boyu-genişlii farkediyor muydu bilmiyorum ama büyüyorsa eğer 76dan fazlasını kullanmayın çünkü aşağıdaki bir plastik boruya değiyordu benim filtrem ve çok az bir miktar eziyordu.. Zaten filtre borunuzun da 60mm'den fazla büyük olmasına gerek yok zira turbo emişi çok ufak O yuzden direk 60lık girişli AEM Dryflow daha kullanışlı olabilir..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende hava emiş kiti için "SamcoSport"'un T-piece'i, ara borusu, turbo'dan çıkıp genişleyerek karbon filtre kutusuna giden silikon borular var. Bunların yanında Forge'nin silikon intercooler ve devirdaim boruları var set halinde... Samco'ları Ebay'den aldım, ingiltereden geldi çok çok uygun bir rakama ve shipping'de çok uygundu, Forge'leri internet üzerinden fabrikasından sipariş verdim, sitesindeki fiyatlardan, şimdi hatırlayamıyorum, ingilteredeki arkadaşıma gönderttim, shipping'i çok fazla hesapladıklarından, o da yanında getirmişti...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)