Maşallah, güzel cooler aklımızda bulunsun. :icon_tup:
Printable View
Maşallah, güzel cooler aklımızda bulunsun. :icon_tup:
doğukan hayırlı olsun cooler cok iyi insallah umduğun,umduğumuz gibi olur :) sensör bilgisi için tesekkürler buarada montajı yaparken öle yapıcm..filtredede dedim ya tercih ark lar hp verir ama tr sartlarında turbo ömrü kısalır bence yukardada cok ii deil katılıyorum turbonun hemen önüne ama üstü kapalı ve boruyla cok ve tam soğuk bi kit yapıcam nasipse bu iş biticek :) bide mevcut coolerı kısmen rahatlıcak sıvı püskürtme sistemini hazırlıyorum ama termostatlı yapıcaz elektronik hararete göre otomatik aynı zamandada manuel calışıcak seat coolerı tam randıman verince ondada uygularız insallahh..
pardon antalogy :) hayırlı olsun cooler... bide f5 nolu sigorta atmıştı bendede filtreyi yaparkenn :) pejodur ne yapsa yeridir .. 15 amperlik sigorta ama cok can sıkar ankayana kadar hersey yenisine kadar ama relax olsun basına öle bişi gelicek olursa :):)
Kardeşim ismini bağışlarsan sevinirim.Ben ÖZgür....
Bu sıvı püskürtme sistemini biz manuel düşünmüştük , ama termostat olayı güzel.Bu uygulamayı bizimle paylaşırsan sevininiriz..
kardeşim nedim ismim...çok memnun oldum özgür..paylasırım tabi hemde hemen bakalım ustam uğrasıyo insallah güzel olucak..sen nerden sip verdin seat coolerını?
Antalya da WV parça işi yapan tanıdığım verdi.Onun parça aldığı yer getirtecek...
Yetkili servis değil yani..
Bu konuyu çok seviyorum :)
selamlar bu gece saat 02 00 da mustang gt ıle harbıyedekı ılk ışıklardan vali konagına kadar kalktım ve mustangı gt kalkışına ızın verdım nedeni ise mustanklar sert kalkislarda cok fazla yan verir arkadan girmemek icin :) ılk kalktı yaklaşık bı 4 snıye sonra asıldım ve mmustang fısss adamda şaşırdı bu 207 benı nasıl gecer dedı ışıklarda durunca sordu normal 207 dıl bu senı gecince RC yi gormedınmı dedım ve süperdıı aracım stok tur hıcbır oynama yoktur ..sizlerle paylasmak istedim :)
selamlar bu gece saat 02 00 da mustang gt ıle harbıyedekı ılk ışıklardan vali konagına kadar kalktım ve mustangı gt kalkışına ızın verdım nedeni ise mustanklar sert kalkislarda cok fazla yan verir arkadan girmemek icin ılk kalktı yaklaşık bı 4 snıye sonra asıldım ve mmustang fısss adamda şaşırdı bu 207 benı nasıl gecer dedı ışıklarda durunca sordu normal 207 dıl bu senı gecince RC yi gormedınmı dedım ve süperdıı aracım stok tur hıcbır oynama yoktur ..sizlerle paylasmak istedim
http://www.forgemotorsport.com/conte...?inc=blog&i=24
yakında satışa sunulur test aşamasındaymışlar :)
Çok bir numarası yok bence.Sadece Dv nin yeri değişmiş.Birde filtreyi tampon altına almışlar.Zaten bende oraya alacağım.DV nin olduğu yere de Blow taktık.Görüntü güzel olmuş ama.Bakalım ne çıkacak sonuç...:)
http://www.sahibinden.com/mini_coope...ord=207%20blow
arkadaşlar bu parça bildiğimiz blow off sesini ve işlevini görüyormu?
Kıvanç ın dediğine göre ses tırt mış.Bence de öyledir..Mevcut DV sesini arttırtığını iddia ediyor forge ama ses çin HKS 1 numara..Buna 300 vereceğine buna 100 TL daha ver deli gibi ses alırsın ;http://www.sahibinden.com/hks_blow_o...XQQdisplayitem
Çok güzel videolar, egzos sesini çok beğendim.
Blow Off Bazı araçların oksijen okuma sensörlerini bozduğu için DVyi tercih etme durumunda kalıyorlar... DV turbonun üzerinde olan mevcut hava tahliyesini arttırıyor