Bi fıkra geldi ama sanırım onu demiyorsun?
Printable View
Bi fıkra geldi ama sanırım onu demiyorsun?
yok pm atarım burdan
selam arkadaşlar bende rc ci oldum ama 206 :) bu arac ıle ılgılı benımle paylasıcagınız bılgıler,oneriler hepsine açıgım..tşk..
hayırlu uğurlu olsun.. kazasız cezasız binmeniz dileğiyle.
istanbul yollarında 286 hp lık rc var :D adam yapmıs s plaka füme :D
gt de alınacak ( sağlıklı ) max güç ve specler nelerdir arkadaşlar
GT'nin bana göre stabili 300 Nm tork ile 195 bg civarıdır..
Bu arada EP6CDT (156bg 1.6 THP) motorla beraber sunulan yeni 6 ileri otm. şanzıman max 260Nm tork a dayanıyor.. Specleri geldi elime RCZ'çi arkadaşlara duyurulur.. manueli 400Nm idi sanırım aklımda kaldığıyla..
Evet arkadaşlar aracımdaki bütün sorunların kaynağı senteymiş ayarlandı ve bütün sorunlar ortadan kalktı ne rölantide sallanma ne tekleme hiçbirşey kalmadı yağ gibi gidiyor artık :)
Hava kaçırmanın sebebi ise dumpvalve da sarı bir körük var ondaki yıpranmadan dolayı hava kaçırıyormuş dumpvalve alınarak o da çözüldü çok şükür..
Turbonun gidip gelmesindeki sıkıntıyıda katalitik müşürünün temizlenmesiyle çözdük..
Şu 3 işlem ile araba eski sorunsuz haline döndü yardımcı olanlara teşekkürler..
Yalnız benim anlamadığım nokta sanayideki x bir usta senteden diye teşhis koyuyor direk ama peugeot yetkili servisinde araba 3 gün kalıyor bilgisayarlara bağlanıyor vede komple motor fiyatı çıkarılıyor..Enteresan bir durum..
Hangi kodu?
Spec'ler üreticinin kendi verdiği specler..
Dediğim gibi otomatik şanzımandan bahsediyorum. AT6 olarak lanse ediliyor sanırım broşürlerde..
arkadaşlar bende RC almayı düşünüyorum RC ile RC lemans arasındaki farklar nelerdir detayları paylaşırsanız sevinirim