Evet immo derdi vs filan da var
Printable View
Evet immo derdi vs filan da var
arkadaşlar bişey daha sormak istiyorum bildiğiniz üzere red gt bizde şimdi tarık arkadaşımız sağolsun araca 60lık iskender düz boru ve magnex son susturucu takmış açık hava filtresini kışa girdiğimiz için ben orjinal haline çevirdim şimdi sorum şu 60lık düz boru + son susturucu ve açık hava filtresi ile aracın şuanki tahmini hp sizce nedir
kat iptali şuanda yokmu araçta yada var yada yok olduğunu nasıl anlarız yeni yeni öğrenmeye başlıyoruz maruz görün
ahh bu katalitik.. bugün katalitiği iptal edip sona kadar düz 60 lık borular ve sonada 60 lık hi power takıldı. alabiliceğim maksimum sesi aldım bana göre. catara patara acaip bişey oldu. ama bikaç sıkıştırdıktan sonra direk katalitik arıza ışığı yaktı ve çekişten düştü araba. bikaç saat kitledim kaldı öyle tekrar bindiğimde sönmüştü herşey yine çok güzeldi ama yine aynısı oldu.. ilk çok korktum tarık abiyi aradım anlamıştır sesimden dedim bişeyleri bozdum bittim:( ama rahatlattı sağolsun:) yanıltıcı var suan üstünde ama yinede yapıyor bunu. nasıl bi çözüm üretilicek lütfen yardım edin..
Katalitik arıza lambası derken?
(depolition system faulity) yazıyor diit die ötüp:(
katalitik uyarı verince motor performansında düşme olmaması lazım? yanlışmıyım? uyarı sadece katalizörün içi boş uyarısı değilmiydi? psikolojik olmasın?
valla abi bu yukarda yazılanı diyor çekişten düşüyor.. psikolojik değil ya heralde arkadaşlarımda vardı onlarda dedi. yani o ışık söndüğü dakka araba parçaladı yine yırta yırta gittim çok güzel pat yine yaktı düşüş oldu. bugüne kadar hiç böle bişe yoktu ama bugüne kadarda hiç bukadar sıkıştırmamıştım arabayı. korkuyorum büyük bişe çıkıcak diye:confused:
erkay bi konudan daha olabilir dedi. benzin ışığı yanarkenmi sıkıştırdın dedi. aynende öyle. adanada ışık yanmıyoken sıkıştırdım bişey yoktu. otobandan mersine geldim yine bişe yok. mersinde sıkıştırmaya başladım bişe yok. taki benzin ışığı yandıktan sonra bu arıza meydana geldi..
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._2383586_n.jpg
Oğlumun son resmi Maşallah :)
tabi çekerim.
41 kere maşallah... ;)
büyük bişey çıkmaz gibi, ama şu yanıltıcı olayını sevmiyorum. avans vurursa hoş olmaz gibime geliyor.
bende lamba yanınca herhangibir kayıp yok :soru:
servismi dedi lamba yanınca araç kendini ekonomi moduna alıyor diye? ben lamba yanarkende top speed yaptım değişen birşey olmadı:soru:
subaru gibi ses gelir. hayırlı olsun bu arada. adanaya geldiğinde hbr verseydin tanışırdık...
maşallah
evet video iyi olur
arkadaslar aracımda gergi değişeceğim son guncelenen parcayı takacagız. parcayı aldım(0829 G3). bunun dışında değişmesi gereken parca varmı ??? servis box dan bakıyorum. kasnak göbeği ile kasnak civatasınıda gösteriyor bunlarıda değişimmi ???