Kardeş,deneme sürüşü yap :) o zaman anlıyorsun araca ne kadar hakimiyetsiz olduğunu - sürüşü çok zevkli bir araç ama hız yapacak pozisyonda hissedemiyorsun kendini...
Printable View
Bayide test aracı yok ama gelirse test sürüşü yapıcam.
Hafif ve 200hp olması çok güzel ama tip olarak hiç güzel değil
özgürün fotolarını koyduğu araç bizim test aracımız.plakalama işlemleri bittiğinde özgürümle teste çıkacağız.evet peugeot satmama rağmen gtı'ın diğer 208 lerden farklı bir oturuş pozisyonuna sahip olmaması baya bi gıcığıma gitti:D koltukların yan destekleri gayet başarılı.aracı ilk geldiğinde kullandım,performans fena değil.plaka olmadığı için çok uzun mesafe yapamadım.
http://www.blogcdn.com/www.autoblog....espeak2013.jpg
0-100 1.8 sn
0-200 4.8 sn
max sürat 240 km/h
0-240 7 sn
875 HP 875 KG :D
Peugeot 208 T16 Pikes Peak : first drive by Sébastien Loeb - YouTube
İşte bunun oturma pozisyonu güzel :icon_tup::icon_tup::icon_tup:
Sébastien Loeb 208 T16 Pikes Peak TEST Mont-Ventoux 2013 hightlights HD - YouTube
oturma pozisyonu ıyıde bunu neresi 208 :) 208 yazmıslar sadece
Ama pike pikes araçlarının hepsinin konsepti böyle Özay ım. Olayın özü bu homogole olmuş araçlardan tırmanma için optimize edilmiş turbonun dibine vurmuş downforce u evrendeki her araçtan daha kuvvetli araçlar yaratıyorlar..
Yapacak bir şey yok :)
Yarın varex alıyorum inşallah, belki montaj yaptırırken orta susturucu iptali'de yapabilirim
Bi biz duyamadık şu meşhur sesi.... :(
Oncel abi egsoz sesinden taniyo beni artik ahahahaa:)))))
:D:D:D:D oturma pozisyonu direksiyon yüksekliğini çözmüşler de şimdi de geri viteste bi sıkıntı oluşmuş gibi :hahaha:
Müziği ve montajı çok güzel olmuş bence..
Peugeot Extreme Rally Experience - Zoncolan 2012 - Clip - YouTube
Sabah güle oynaya servise gittim hem klima hem elektrovana oldu diye ama klima düzelmemişti.
Klima müşürü değiştiği halde çalışmıyordu beyin korumaya almış kapatmış, ee napıcaz beyin değişmesi gerek haydaa :D yine bozuldu moralim sonra yazılımla alakalı olabilir dediler.
Ordan Bostancıya geçtim Varex'i aldım orta susturucu iptali ile birlikte taktırdım. Ses beklediğimden güzel oldu acaip keyifli çatara patara ve kapalı hali orjinalden sessiz. 2 tane tünele denk geldim Allah ne verdiyse sıktım :D
Sonra Ecufast'e gidip dp sonrası son ayarı yaptırdım klima işinide halletti Özgün sağolsun.
Allah'a şükür hiç bir sıkıntı kalmadı
208'e de baktım tekrar hakkaten oturma pozisyonu rezalet acaip yüksekmiş, ds3'e baktım 208'e nazaran çok daha iyi.
Direksiyonu en aşağı alınca eblek bir durum çıkıyor ama yinede o direksiyon ve kadranlar çok güzel:D
RCZ'yi de makyajlayıp bitirmişler, resmen rent a car arabası üretmiş herifler krom merceksiz iğrenç farlar falan
Ozgur artik videoyu esirgemezsin bizden :)
Varex de hayirli olsun...Bu catara patara lafini goktan da kullandi miniler gibi catirtiyor mu yoksa ses var anlaminda mi yazdin ?
Gece gece aklıma takıldı.. Bugün uzun bi aradan sonraya arabaya uzun uzun bindim. Yanlız 2. Vites dip gaz yaptığımda bi 3000 devir civarı bide 5500 devir cıvarı kesiklik yapıyor. Araç tamamen stock.. Ne olabilir?? Konuya biraz baktım ama kafam karıştı buji olma ihtamali var herhalde. Bujiler yeni takıldı orijinal. Dv sıfır yeni.. Tecrübelerinize ihtiyacım var..
Tadımlık gelsin bu diğer video yükleniyor.
İlk çektiğim video'da kurcalarken varex yarım açık kalmış o yüzden ses kötü çıkmış, sizler için üşenmedim :D birdaha çıktım bu sefer yolda çektim tabi yusuf yusuf kamera tekrar düşebilir diye:D Asfalt pattes olmuş 1-2komple esp yakıyor
Bunu Yavuz çekti
http://www.youtube.com/watch?v=r_tye4zLqC8
Rezil çıkmış :D
Öteki daha iyidir :)
Öteki daha iyi evet yükleniyor bekliyorum :D Whatsapp'tan attığın için boyut düşürüyor o yüzden görüntü bozuluyor
aracınız makyajlı model ve üstünde çok büyük ihtimal yeni tip zincir gergisi vardır ve senteyle ilgili tüm parçalar güncel parçlardır
sente kaçık olsa araç sabahları tekleyerek çalışır ve zincir sesini duyarsınız
CUB nickli arkadaşın 207 GT'si vardı kendisi de ankarada ve senteyle ilgili tüm işlemleri bir yetkili serviste yaptırmıştı istersen kendisiyle bir görüş
Göktandan da video bekliyoruz.Bro egzoz sesini duymak için illa antalyayamı gelelim:)
Yalın sen ne yaptın turbo işini?
RC'lerin standardı kaç bar basıyor turbo ?