2007 ağustosta opak renk cam tavansız jbl'siz RC 42.500 TL idi
GT 45.000 TL olamaz
Printable View
2007 ağustosta opak renk cam tavansız jbl'siz RC 42.500 TL idi
GT 45.000 TL olamaz
Le mans'larında 35e falan satıldığını duymuştum
Lemans'lar ötv indirimi ile birlikte baya uygun fiyatlara satıldı
otv den once rc almısdım full tum donanımlar mevcut 45k dı fıyat
benım arac showroom aracıydı. 48bın tl fıyatı.
yanılıoda olabilirim,işlerin yoğunluğundan aklıma gelmedi.yarın daha önce satmış olduğum bir gt'nin sipariş formuna bakıp tam olarak yazarım.
Bugün teyzenin siyah gt'sinin sileceğine numaramı yazdım bıraktım umarım geri dönüş yapar :D
2007 yılında satmış olduğum ilk 207 gt'yi 38.000 tl ye vermişim :)
rcz e hangi buji kullanmalıyım ngk iridyummu yoksa servisden cooper s jcw bujisimi alayım yardım edermisiniz?
jcw ile ngk'nın rcz için olan bujisinin ürün kodu aynı birebir
http://i.imgur.com/OjAGs79.jpg
Bobin içinde 335 bobini öneriyorlardı galiba daha iyi bilgi verir daha önce değiştiren arkadaşlar.
Neler yaptın sen ekstra aracına bobin ihtiyacı doğdu?
gülecen abi ama orjinale çevirdim :D
aracı çalıştırıyorum ısınmasını bekliyorum iyce ısındıkdan sonra 3. veya 4. vitesde yüklendiğim zaman 5000devirde araç tutuyor kendini her yüklendiğimde deil ilk yüklenmemde yapıyor bujilerde yada bobinde sıkıntı olabilir diye düşünüyorum
Bayadır temizletmek istiyordum ama tırsıyordum biraz, bugün temizledik sonunda. Bobinleri söktük yıkamadan önce bir sıkıntı yok Allah'a şükür.
zıpzıp Harun kardeşime teşekkürler
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.n...45848079_n.jpg
Misssler gibi oldu tertemiz tam istedigin gibi :) 41 kere maşallahh sıfır gibi :)
Maşallah motor temizliği harika olmuş.22hazirana arkadaşları ikna edersem izmirden katılmaya çalışırım.gelmişken yazılımıda yaptırır dönerim:)
uTku^gelde bi sapliyim sana ağız tadıyla :) :)
Sana yetişmek için koca fırın ekmek yemem lazım :))
fk coilover kullanan ya da çevresinde kullanan kimse var mı?
207 GT lerde esp yi tam kapatmanın yazılımdan başka yolu var mı ? yoksa tek seçenek yazılım mı?Arka lastikler öndekilerden eski ufak bi virajda az bişey saldığı gibi çat çat vurmaya başladı artık esp can sıkıcı hal almaya başladı.Varsa yolu mükemmel olur vallahi
kıyaslamak ne kadar doğru olur ama ben kullanıyorum kanki,
çokta memnunum açıkcası, orjinal amortisörlerden bile daha konforlu neredeyse. En azından arka amortisörlerden gelen seslerin tamamı kesildi. Şu anda da dip basık geziyorum, araba esnemiyorda sekmiyorda tek hareket yapıp zınk gibi kalıyor :) Uzun lafın kısası arabama aldığım en iyi parça diyebilirim :icon_tup:
207 coil ds3 olurmu acaba?
uTku^uyumadın galiba... H&R fiyatı vericem sana bugün bekle..
Herkese hayırlı sabahlar hayırlı cumalar.
Ufak birkaç sorum olacak siz üstadlara..
1-Eksoz çapı ideal olarak nedir? 63'lük hayliyle yeterli midir? Eksozum 63'lük warex, downpipe 60-63'lük olması lazım
2-Fren hidroliği olarak Dot5.1 ne önerirsiniz kullanan varsa? 500ml. yeterli oluyormu?
3-Bobin elzem ihtiyaç mıdır?
4- unuttum :)
Valla dostum bende yeniyim. :) Ama..
1-egzoz çapı ideali 63mm..
2-Fren hidroliği orijinal dot4 diye biliyorum dot5 daha performansa yönelik olması lazım. bazı dezavantajları var ama tam bilgim yok.
3-Bobin!! benimde aklımda değiştirsem mi? Kafa karışık.. :)
4- canın sağolsun.. :)