bro benim o ders tek ders 2. dönemde kalınca ne üstten ders verdiler ne sınıf geçirttiler, 1. dönemide vermediler. ilk dönem boş, ikinci dönem tek dersi geçtim sonra okula devam :D
Printable View
Loeb Pikes Peak sıralama turunda yarıştığı Unlimited class da birinci ;
Canlı sonuçlar burda ;
powered by LiveTiming.net
en altta class isimleri var oralardan diğer listelere ulaşabilirsiniz.
Yarın canlı syretmek için de link.Yanılmıyorsam Türkiye saat ile 18.00 civarı başlayacak (CET saat dilimine göre 17.00 Unlimited CET bizden 1 saat geride)
Red Bull TV - Pikes Peak International Hill Climb 2013
Loeb 208 T16 ile Peaks Peak Unlimited Sınıf Rekorunu kırdı.Rekor geçen sene 9:46.164 ile Rhys Millen a aitti.
Loeb bu sene ilk çıkışında ; 8:13.878 yaptı..
Peugeot Pikes Peak e bir döndi pir döndü.Tebrikler..
335 bobini kullananlar, bobinleri nerden ne kadara aldınız? bmw kutusunda mı aldınız?
ds3 sanzuman diye gazeteye ilan vericem artık :))
sahibinden.com da çıkmacı çıkıyor ataşehirde yanlış hatırlamıosam. onların elinde olması lazım :)
Şunun jantlara çöksek dicem sol ön perişan haldedir kesin.
Yazık olmuş cidden
kz le mans şuan yıkıldım :((( ataşehirin arabası yazık olmuş...
:(:(:( kimdir bu inşallah sapa sağlam çıkmıştır araçtan,..
Kıvanç ın arabası bu galiba satıp JCW almıştı sıfır zamanında..İLk Seat FMIC li araçtır TR de..
kötü bir kaza olmuş,ALLAH hepimizi korusun :(
Koltukları alınıp GT ye takılabilir..
Arkadaşlar bizim araçlarda siyah rengin boya kodunu bilen var mı? Benim kapıdaki etiket tam olarak okunmuyor.
jant arayanlar bana ulaşsın :)
17" oz wrc ler satılık.
Bekliyorum:)
Bende şöyle bir şey buldum;
Obsidian Black EXLD/ MOXL
herkese merhaba, bir süredir girmiyordum siteye bir sorum olucaktı sizlere;
207 rc lemansların beyaz boya kodu neydi acaba ? tampon kenarında ufak bir çizik var rötuş yapayım diyorum. herkese iyi günler ,iyi çalışmalar.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...30231035/detay
Yarın buna bakmaya gidicem antalyalı abilerden aracı bilen var mı ?
Çamurluk ve kaputta boya var değişen yok dedi.yarın ekspere sokucam bakalım neler diyecekler.o önü olmayan araçla ilgili dikkat ettiğiniz Bi yeri var mıydı arka stoplar değişik mesela bu aracın
Tamamdır bu bilgi iyi oldu teşekkür ederim
hatta sanayide kent pide vardi sanirim onun caprazinda bi dukkanda duruyodu. Cakmak turboda bi gt turbosu vardi hatta o kazalininmiyki demistim kendi kendime..
Fdd plakali var satilik km guzel, fiyattada epey iyi gibi. Baktinmi o araca kardesim? Hos oda epeydir satilik alan olmadi nedir ne diildir bilmiorum tabi, surekli 5M in otoparkinda duruyo..
Sagol kardesim ev neresi tam olarak? Tarif etki gecerken sesimizi duyuralim sana :))))) oksijen sensorum bozuktu o yizdemde surekli zenginde kaldi arac o yuzdemde karardi, bu hafta sonu detayliilgilenicem bakalim :)))) bbu arada ilandaki arac % 99 o onu olmayan arac.dikkat et aracin farlar sifir takilmis piril piril ve ozellikle bak yan sanayidir.2 on camurluk kaput ve komple on tamponu yoktu.aman dikkat et.