Bende aynı şeyi yazıcaktım, 207 sitesi çoktur ama bu şekilde uğraşan arkadaşların toplandığı başka bir topic yok benim bildiğim kadarı ilede,yeterli olmayan bi bilgide yok şu an için :)
Printable View
Bende aynı şeyi yazıcaktım, 207 sitesi çoktur ama bu şekilde uğraşan arkadaşların toplandığı başka bir topic yok benim bildiğim kadarı ilede,yeterli olmayan bi bilgide yok şu an için :)
Vallahi biz burda takılıyoruz, başkasını bilemem :D
techturkeyden başka tanımam:)
honda,peugeot,subaru v.s.v.s marka ne olursa herkez burada.
tamam bunu öğrendiğim çok iyi oldu :)
özgürüm aracın sonhaliyle bikaç video daha alsak;)her viteste sarmaya başlamış canavar:D:D
Bov sesi güzel. Araçta komple borla mı var yoksa sadece son susturucu mu ?
Kanka bugün çok aktif ve dinamik görüyorum seni.Fazla müşteri yok heralde hehehehe..:p:p
Video çekeyim aklımda şöyle bir şey var ,
Çallı yere battının içinden geçerken bir çekeyim , sonra bir de migrosun önündeki üst geçidin altından geçerken ..İyi olur vallahi ...
arkadaşlar benim daha rodaj bitmedi,aracı deneyemiyorum. ama çok merak ediyorum. sizden ricam 2.vites 60-100 videosunu çekebilirmisiniz? 60ta sabitleyip sonra 100e kadar nasıl ivmeleniyor merak ediyorum. birde bizim araçların max devri kaç? 1de 2de 3de 4de kaç yapıyor? 0-100 deneyen oldumu hiç? en iyi kalkış işin esp açıkmı, kapalımı daha iyi kalkıyor?
Selamlar;
İlk mesajım modifiyede eskiyiz ama bu sitede yeniyim pek çok arkadaşı toplantılardan diger sitelerden tanıyorum.
Neyse 25 martta 0 km bir 207 Rc Lemans almıstım cokta memnunum 3500 km de su anda forge dump valve hariç stock.
Ankaradan Can arkadasımızın tavsiyesi üzerine buraya üye oldum Su anda yazılım arastırmasındayım İstanbulda torque tuning Wimmer marka yapmaya baslamıs 2009 rc lere. 750 tl diyor ilk 20 sayfayı okudum. gerisini sonra okuyacagım.
Hala kararsızım bu aracı mod.lamakla 240 hp seat cupra alıp mod.lamak arasında ama 207 rc yi modluyacam galiba.
Yazılım kim neler yaptırdı? Sonuclar neler.
görüşmek üzere...
Selamlar memnunum performans olarak zaten bir katkısı yok ses dışardan ilgi cekiyor uzun bir vohss sesi var montajı cok kolay. Ancak ben chipten sonra yeni getirttigim Hks yi takıcam o zaman cok uygun bir fiyata isteyen arkadas olursa veririm...
Buyrun Forge Blow-off tırt sesini :)
http://www.youtube.com/watch?v=AQM8IjcB-tU
Hoşgeldin..Seat Leon Cupra 2.0 turbo (s3 ile aynı motor) bir araç.207 RC ile sınıf farkından dolayı öncelikle bunu belirlemelisin bence. Leon fiyat-motor-karoser olarak bir üst sınıf .Bu arada RC nin en modlusu 235 Hp veriyor.Leon Cupra kafadan 240 Hp zaten :o..
Bildiğim kadarıyla yazılım bir tek ben yaptırdım.Onu da daha ölçmeden habire birşeyler yapıyoruz ya ;) Ben Mehmet Gazihan'a yaptırmıştım.Onunla bir görüş derim..Wimmer in verileri nelermiş paylaşırsan seviniriz.
ben alırken 55 civarıydı leon lar ancak su an 45 civarı. zaten biraz daha cıkınca sti lar baslıyor 2004 2005 model. 207 ye cat backe fln girmeden sadece yazılım yapabilirim.
wimmer i sorarım kaç hp ve nm taahhüt ediyor
sitesinde yazan bu: +32hp +60 Nm yani kazanç.
Peugeot 207 1.6L 16V Turbo
Technische Daten:
Peugeot
207
128 KW
175 PS/240 NM
Technische Daten Stufe I:
ca. +23kw / 32PS
300 Nm
925,00 €