Bunu yapan usta kör olmuş....:D
Printable View
207 GT arayan varsa mahalleden tanıdığım bir abim aracını satıyor.Kendisi çok titizdir ama aracın geçmişi hakkında çok net bilgim yok.Araç temiz istiyen varsa göz önünde bulundursun derım.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...10273020/detay
aynen bro baksana haalda evde takamadık. bi oda var zaten evde 1 araba daha toplarsın :D hanım geberticek beni, atıcam bunları bilmemne diyip duruyo zor tutuyorum. bigun geldiğimde hicbirini bulamamaktan korkuyorum, her gün girip kontrol :D
katalizor, direksiyon, yay, egsoz, intercooler, süspansiyon, catch tank, filtre parcaları, meth kit, turbo ceketi, cupra lip, hks bv, intercooler boruları, td05h, RC turbo, vb bi ton daha parca var aklıma gelmeyen :D :D
Bu kişiden spacer almayı düşünüyorum, daha önce konuşmuştum bilgili işi bilen biri geldi bana
Peugeot Spacer 106 206 207 306 307 308 406 vs. - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 98713535
Ben bu spacer işine nedense soğuk duruyorum .Bir şekilde Emniyetsiz geliyor ?
Görüntü olarak tam tersini düşünüyorum, arka tekerlekler çok içerde ve çirkin gözüküyor çaprazdan
muhtemelen 20mm var bunda
http://i1038.photobucket.com/albums/.../Y30GGY010.jpg
spacer h&r gibi önce poryaya sabitlenip sonra jantı spacera takılan tipte olanlarda neredeyse spacer yok gibi oluyor (ölçü değişimi olmadan),
ama orta boşta duranlarda hissedilebilir farklar oluyor ama oem jant ince bir jant ile çok güzel oluyor, tabi lastik çamurluğun dışına çıkmadığı sürece.
oturmada sıkıntı yok zaten. jant spacera oturmayabiliyor
Spaceri gt'de denedim kotu bi goruntu cikti ortaya arkadan bakinca borbetli e30 gibi durdu:)ve ozgur abiminde dedigi gibi guvenli degil.onceden 106 dada korka korka kullanmistim:)
20mm ufak gelebilir ama konu spacer olunca gercekten farki cok buyuk..turkiyede denemis iki ornek biliyorum takip ettigim, zekky nickli bi arkadasimizin kirmizi gt ve 52 au 207 vardi onlarin fotolarinda gormustum.forumdada konulari mevcut yanlis hatirlamiyorsam..
Fark büyük derken iyi yönde mi kötü yönde mi? nedne korka korka kullanıyordun
Yanlış yazmıyosam kuvars aliminyum malzame olması lazım, önler 1.5 arkalar 2 cm yaptım cok memnunum... Benımkını in sırf malzemesi 350 tl tutmustu,tornayla 500/550 civarı... Bundaki sır iki tane 1 malzeme kalitesi 2 spacer a yük binmemesi... Tornacı sağlamsa düzgün oturtur hiçbir sıkıntı olmaz hem yol tutuşu hem görüntü olarak çok güzel...
Zaten benim ibldiğim doğru ölçüde faturası vs düzgün yapıldıktan sonra spacer'a yük binmiyor
20mm ufak bi sayi geliyor bize ama takinca jant baya disari cikiyor..
Uzun bijon kullandigim icin korkarak kullandim spacerin gobegi duzgun yapildiginda belki yuk binmiyordur ama yine yuruyen aksamda boyle bi ara parcanin olusu dusundurtucu..tabiki bu benim dusuncem..
Bugün denedik spacer, poryaya oturuyor ama fatura kısmı çok kısaydı universal olduğu için, güven vermedi bana takmadım.
Peugeot 207 1.6 THP GT 2007 Model 27.750 TL Galeriden satılık ikinci el Siyah renk - 133235684
Antalya'da galeri sahibi arkadaşımın kendi kullandığı aracıdır.
Gidip görülebilir. Detaylı şekilde aracı size anlatır. Güvenilirdir.
Herkes bayram tatiline çıktı herhalde..
Reklam gibi olmasın da tatilde okursunuz :)
ISSUU - DDTC MAG Agustos by ddtc mag
208GTi - İstanbul F1 Park
208 GTi / İstanbul Park / Orçun İnce - YouTube
Arkadaşım ve co-pilot olarak bana destek vermişti. Çizgileri öğrenmek için çok güzel video olmuş.
Abi sargı olarak kullandığım ürün Bauhausta metrekaresi 5-10tl ye satılan bi tarafı alüminyum folyo iç tarafı siyah sünger gibi olan malzeme. Adı aklıma gelmiyor. :)
Ucuz ve fiyatına göre etkili bir ürün. Boyutlarda kesip cırtladım resimlerde görüldüğü üzere.
GTi gidişine baktığımda yavaş gibi geliyor videoda. Ama pistte aynı anda da bulunduk start-finish düzlüğünde beni geçmişti ve arka arkaya gitmiştik. Tabi yağ sıcaklığı su koyuncaya kadar bana :)
Viraj kabiliyetinin çok iyi olduğunu söyledi kullanan pilot arkadaşlarım. Ama video da söylendiği gibi 3. vites ölü.
DS3'te aksine 2.vites ölü 3. viteste muazzam deliriyor araba.
http://www.ergeizolasyon.com/sablon/...ges/sessss.jpg
Gri sünger kısım ve üstünün kalın aüminyum folyo ile kaplı olduğunu düşünün.
[IMG]http://sv133.piclect.com/21223dd2a4c...0801144704.jpg[/IMG]
Zenon taktırdım şimdilik memnunum yağmurlu havalarda pek verilmi olmayacak gibi.
teşekkürler..
Adaş Mehmetin yan dükyandaki arkadaşlar taktı 8000k olması gerek yanlış hatırlamıyosam şimdilik iyide yağmurda imkan yok göremezsin 4300k ok aklımda bakıcam onlara.
Yalın bro saol,plakayı yamuk yapıştırmış olabiliriz bro:))
arkadaslar 207 rc dusunuyorum le mans buyuk ihtimalle bana ozetle alinabilecek gucler, yuruyebilicegi arabalar, yakit, yedek parca ve modifiye parcasi olarak anlatabilicek birileri varmi?