hehe yok adam 6 aydir pek kullanmiyormus zaten bebek nedeniyle..belki yanlis hatirliyordur..veya araca mantar Gokmen tarafindan yazilim yapilmis, hatali birseyler olduysa o yuzden de farkli tuketebilir.. :soru: alinca orijinalini yukletmek lazim..
Printable View
dün ben ortalama 5.6 yı gördüm ama genelde şehir içi 9 lt civarı uzunyolda ise 7.4-7.6 arası deişiyo ;)
gt yle hemen hemen 5-5.2lt yakalamıştım akan trafikte 50-60 , 80-90lı kmlerle gidince. Tabi biraz azınca 14-15lere yükseltmekte mümkün :)
İzmir Bursa arası gidiş dönüş 700km cruise ile 100km/h sabit ortalama 6.5 lt/100km yaktım.
Sehir içi değişken bi kavram, akıllı uslu gidersen akan trafikte 6lt leri yakalaman çok normal. Ama karma olarak şehir içi benim ortalamam 8.5-8.6 arası.
Bende 3500 km de 9.8 yakmısım şöle söleyim. cevre yolunda genelde işe 130 km ile gidiyorum egime göre 8-9 litre yakıyor 90 ile gidersem 5.5 6 ya apagaz gidersem 20 litre oluyor tabi :D
S2000 den sonra hiç yakmıyor die söleyim :D 50 tl lik benzine genelde 220 km civarı sehir ici gidiyorum otoyolda 90 la gider daha da az yaktırırım vicdanıma kalmıs :D
Lafı geçmişken bu haftasonu ankarada 3 -5 kişi bile olsak toplanalım laflayalım ?
Hanım kullanınca şehir içi 8.8 - 9 lt arası ben pür dikkat kulanımda 7-7.5 lt.Uzun yolda 6 lt ler çok rahat görülüyor.1-2-3 tapa gaz da 15 oluveriyor hemen :)
meraba arkadaşlar bursada oturuyorum adım uğur! rc lemans sahibiyim 8ay oldu aracımı alalı 27500km oldu! ankara bursa arası 1depo gidiş 1 depo dönüş 450km den 900km toplam sanırım:) ortalama 140-160 bazı yerlerde 210 bı kac yerdede 228 5 limitör! sanırım cruise kontrolde makina daha az yakıo! cruise almadan 100le gidilmio bu aletle:):) Aracımdan çok memnunum! yaptığınız işlemleri takip ediorum fakat garanti olayından şuanlık bişey yapamıorum! bu arada 2 yıl garanti olayından sonra bizim makinalarda artı garanti olayı varmı?? bu konuda bilgisi olan paylaşırsa sevinirim herkese ii forumlar!!
merhaba ılave garantı peugeot turkıyede yok anlasmalı sıgorta fırmalarının yaptıgı kasko benzeri sadece senın aracında surucu hatalarından kaynaklanmadıgı belli olan hasarları karsılayan sigorta paketleri mevcut ama işe yaramaz sartlası cok sacma arastırmısdım bı ara selamlar
Anlık tüketim değeri olarak 5-5,2 lt leri yakaladığını bahsetmişsin sanırım.Doğrudur, ben de anlık tüketim olarak 5 lt civarı yakıyorum 90km ile seyir ederken.Ama yol bilgisayarı yalan söylüyor:)Cebinden çıkan rakamla alakası yok o tüketim değerlerinin. Ortalama yol tüketim verilerini dikkate almamız lazım.
Ben 4500km. mesafenin ortalama verisini tuttum 7,6 lt. 350 km.lik mesafenin de tüketim değeri şu an 6,5lt.
Geçen hafta Antalya'ya gidip geldim.Hiç dur kalk yapmadan şehir içine girmeden 5,8 lt(180 km. mesafe) yakıt tükettim.