günaydın millet, iyi haftalar herkeze...
Printable View
günaydın millet, iyi haftalar herkeze...
Günaydınlar olsun..
Millet boş geçmemiş hafta sonunu.. :)
Boost borularını takanlar.. Hayırlı olsun. Bol boostlu gezin hep.. :)
Bu arada saatte iyi olmuş. @low-rider
En küçün çaptaki saatler teypin altına sığmaz mı?
Bide VVT selenoidi değişiminde emme sökülmesi mi gerek?
Gel maslağa takalım ctesi
Gaz tepkimesini artırmak için ne yapmalıyım. Pedala hafif hafif basdığımda sanki 3 kademe varmış gibi geliyo bana rolantide duruyorken yavaş yavaş basarken devir 1000e geliyor rolantiye geri düşüyor az daha basıyorum yine aynı az daha basınca birden 2000e fırlıyor arası yok anlamadım gitti. Sorun gaz kelebeğinden olabilirmi acaba. Bildiğim kadarıyla daha önce 307 xsde yaşamıştım gaz kelebeğinde sorun olunca devirde hafif hafif titreme ve sapıtma oluyordu. Hafta sonuna kadar çözemezsem savaş motorsporta yada servise götürücem. Birde orjinal hks bov var turbo flutter sesini almam mümkünmü yoksa flutter için dv mi taktırmalıyım.
Yardımlarınız için teşekkürler.
Merhabalar, elektronik gaz kelebegi oldugundan dolayi tepkilerde gecikme normal ama yazilimla duzeltilebilir bi durum. Bence yazilimini bi guncellet en basta.. custom yazilim varsada onunlada ilgili olabilir. Atmosferik gibi tepkiler bekleme aractan ama yazilimla ciddi iyilestirmeler yapilabiliyor bilgin olsun...
Serdar, Overboost değil senin dediğin dimi?
Bilginiz için çok teşekkürler. Peki flutter sesi için ne yapmalıyım. Hks bovdan alabilirmiyim. Bide bu flutter sesi için yapılan uygulamanın turboya zararı varmıdır.
orjinal hks lerde uçtaki yıldız şekilli zımbırtıyı degistirdiğinde seste degişim yapıyor, youtube'da videolar var bununla ilgili ama flutter sesini benim bildiim forge da alabiliyorsun hks de yok. hks lerde basınc kaçırma var ama tam tutamıyolar diye biliyorum, bi kaç arkadasımızda bendede dahil vardı hepimiz söktük.
zarari hakkinda bisey diyemem..
Soguk havalarla birlikte yakit sarfiyatinizda bir artis var mi beyler ?
Var var :D
moruk arabanın en çok memnun oldugum yönü yakıtı basmayınca okadar az yakıyorki :D
birde bnm ev çarşıda zaten 30liralık benzin alıyorum kafama göre geziyorum.roll gecelerine 50tl kösülüyoz tabii :(
Soyle birsey duymustum, rc gt egitimleri sirasinda soylenen bir sey bu, overboost sadece arac ilk alindiktan sonra (tam rakami hatirlamiyorum ama o kadar az) 25-30 kere devreye giriyor daha sonralarda sonsuza dek devreye girmiyor bidaha
Valla benim 30'u geçmiştir hala giriyor devreye :D
2 de cokuyorum pedal hissiyati farkediliyor Ozgur hakli
Sadece duyum :) bende gt var biliosunuz, overboost ezelden beri yok bende ahahaha :D
Herkese iyi dilekleri için teşekkür ederim foruma yeni girebildim.Aracımı yarın Çekmeköy Tek Oto ya bırakıyorum.Baya tanıdık, çevre buldum umarım iyice ilgilenirler masraf vs. en kısa zamanda yazarım
Forge nin model model degisiyor.. seslisi sessizi.. tam hatirlamiyorum hangi model ama nodel numarasi ile siparis verirsen o sesi alabilirsin.. yaylarin sertlikleri farkli, biri atiyorum 1 bara dayaniyo biri 1.5 biride 2 seklinde, kutudan 1 ve 1.5 cikiyo galiba tam emin diilim, 2 bara dayanan ayri satiliyor.
yanı normal tıs tıs flutterolarak ayarlanmıyor ayrısatılıyor oylemı .........
Gecen rotbalansciya gittim recete cikarsin diye, 'on takimda sorun yok , bosluk yok ' dedi ama parke yolda veya asfaltin bozuk oldugu yerde lakirti lukurtu sesi geliyo . Sinir bozucu