moruk arabanın en çok memnun oldugum yönü yakıtı basmayınca okadar az yakıyorki
birde bnm ev çarşıda zaten 30liralık benzin alıyorum kafama göre geziyorum.roll gecelerine 50tl kösülüyoz tabii![]()
moruk arabanın en çok memnun oldugum yönü yakıtı basmayınca okadar az yakıyorki
birde bnm ev çarşıda zaten 30liralık benzin alıyorum kafama göre geziyorum.roll gecelerine 50tl kösülüyoz tabii![]()
Soyle birsey duymustum, rc gt egitimleri sirasinda soylenen bir sey bu, overboost sadece arac ilk alindiktan sonra (tam rakami hatirlamiyorum ama o kadar az) 25-30 kere devreye giriyor daha sonralarda sonsuza dek devreye girmiyor bidaha
Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
2 de cokuyorum pedal hissiyati farkediliyor Ozgur hakli
Women are like Buddhist , They're worship ox.
Sadece duyumbende gt var biliosunuz, overboost ezelden beri yok bende ahahaha
![]()
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
Herkese iyi dilekleri için teşekkür ederim foruma yeni girebildim.Aracımı yarın Çekmeköy Tek Oto ya bırakıyorum.Baya tanıdık, çevre buldum umarım iyice ilgilenirler masraf vs. en kısa zamanda yazarım
1998 106 XR "sold"
2007 207 GT "sold"
2015 F20 LCi 1.20i
Forge nin model model degisiyor.. seslisi sessizi.. tam hatirlamiyorum hangi model ama nodel numarasi ile siparis verirsen o sesi alabilirsin.. yaylarin sertlikleri farkli, biri atiyorum 1 bara dayaniyo biri 1.5 biride 2 seklinde, kutudan 1 ve 1.5 cikiyo galiba tam emin diilim, 2 bara dayanan ayri satiliyor.
Gecen rotbalansciya gittim recete cikarsin diye, 'on takimda sorun yok , bosluk yok ' dedi ama parke yolda veya asfaltin bozuk oldugu yerde lakirti lukurtu sesi geliyo . Sinir bozucu
Women are like Buddhist , They're worship ox.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)