turbosunu satan bilge :)) arkadaslar elinde turbosu olan takmayacak olan vazgeçen olursa haberimiz olsunki boş yere ugrasmayalım birgün belki bizde size bi parçada yardımcı oluruz :)
Printable View
turbosunu satan bilge :)) arkadaslar elinde turbosu olan takmayacak olan vazgeçen olursa haberimiz olsunki boş yere ugrasmayalım birgün belki bizde size bi parçada yardımcı oluruz :)
serefsızım bende dedım gıdelım cıplakelle tutalım dıye su anda toplanıo evet yapan bızız ben bunu boost borularına turboya ve downpipe yapacam ama bır kac sorun var onları sorup ona gore yapacam whatsuptan yollayım sıze daha resım var 05534302164 farklı bır araca uyguladık bız sahıbıde sıteden bır arkadaşımız kendısı daha detaylı bılgı verecektır yakında .........
Cok iyi olmuş :)
Takipteyim bende izliyorum merakla
Peugeot 207 RC Stage 4 Acceleration - YouTube aa bu da nesi :D
maşallah özgür abi, çok başarılı üst hızlarda müthiş gözüküyor
kamerayı nereye monte ettin ?
çok güzel yapılan her emeğin hakkını vermiş rc maşallah.....
Abi uzun 5 ister :)) on numara olmus nazar degmesinn
https://encrypted-tbn1.gstatic.com/i...GrdajCCkuC7nFg
ahaha bro video yükleme hızınla uçak kaldırma sakın heheheheh .teşekkürler..:D
sağol bro.Darısı başına inşAllah..
:icon_tup::icon_tup::icon_tup:
td05 in özelliği zaten 4 ve özellikle 5. vitesteki hızlanma, Stok turbo 190 dan sonra kesiliyor bildiğiniz üzere..
Kamera ön camda idi yanlış hatırlamıyorsam.Altından baktım yola :D:D:D
Teşekkürler..
Sağolun..
sağol Ekrem cim daha iyisi senin olsun..
aman ALLAH'ım :eek: MAŞALLAH mükemmel gercekten. 228 de tat tat tann sesi tokta olmus be :) ALLAH sorun yasatmasın , agız tadıyla bin abi İNŞALLAH.
RC'ler yürüsün artık ya. arkadaslar 800. sayfalara merdiven dayadınız bu yaz yurutun artık aracları. 207 herşeyi hakkediyor önü acık bu aslanın.
yarın ALLAH' nasıp ederse nasıbımızde varsa 8 bindeki RC mizi alıyoruz.
Aracımın yazılımının hazırlanmasında büyük emeği olan E-tuners ekibine ve kardeşim Yalın a desteklerinden dolayı çok teşekkür ederim.Gece gündüz ne zaman arasam cevap verdi.(gece 02.00 dahil)
Bir de kendi aracının setupını bitirsede hayırlısı ile :)
Ayarlarımız tam bitmedi log aldıkça gönderiyor Yalın , yakında bi uptade yapacağım İnşAllah yine böyle bir kadran çeker paylaşırım.
nasıl bir montaj şekli o yaw :D göz hizanda duruyor kamera
Gercekten saglam gidiyor masallah kazasiz belasiz
Bu arada 100-200 10sn massallahh :D
1 video daha geliyor :)
bir logta ben yollayım e tunersa nasıl alıyoz ??
ciddi hızlı gidiyor maşallah abi ,canlı görmenizi tavsiye ederim :)
ilk egzoz filtre taktıgın günleri biliyorum hey yavrum heyy emeklerinin karsılıgını aldıgını düşünüyorum reiscim :))
MAŞALLAH brooommm şimdi keyifli oldu. Kaxasız belasız günlerde binmeyi nasip etsin. Darısı td05 olupta takamayanlara ve diğerlerine ;)
fastest tsi in Turkey, aman pardon fastest 207 in Turkey :D
Şİmdi pm ile bir arkadaşımız '' 200 e doğru kadran çok bayılıyor '' demiş
Bende diyorumki bayılma böyle olur - yorumsuz
Stok RC kadran ;
207 RC LEMANS TOP SPEED & 0-100 KM acceleration 6.7 SECOND *** 0-230 KM BEST SHİFT BY KANDEMİR - YouTube
Bu 4 seneki önceki hali (fmic+dv+dp+filtre+egzost+gazihan yazılım var)
207 RC acceleration - YouTube
Bu da son güncel hali ; CTM 91 kadran ; (her zaman dediğim gibi kendim için yapıyorum onu bunu geçmek için değil :icon_tup:)
hd izleyiniz lütfen
http://www.takideposu.com/Dosyalar/n...a%20no%200.jpg
Peugeot 207 RC Stage 4 Acceleration (e-tuners) - YouTube
Maşaallah özgür abi aracına diyecek söz yokta cidden kamera ayarı çok fenaymış ağızına tutuyormuşsun hissine kapıldık valla :D
Maşallah çok güzel gidiyor da boşa atmasaydınız keşke direk :)