Avustralyadan her turlu getirtirim 0 kargo ile .. Ama beklemeniz gerekir
Printable View
2.5 sene sydneyde yasadim bi cok es dost oldu yilbasi sonrasi gelmeler baslar. Warex e kimse cesaret edemez ufak boyutlu seyler sorun yaratmaz .. Ben neler neler getirdimde millet korkuyo
http://www.techturkey.com/forum/elek...obd2-70tl.html
isteyen varsa wi fi obd2 elm327 satıyorum
beyle bu iş yaparmı acil bilgi verirmisiniz. 70 lik giirş.
Connecting site...
cooper s'te arkadaşım yanık uclusunu ortasız dp'lı şekilde kullanıyor sessiz sedasız geziyodu kaliteli bi egsoz fiyat olarakta bence uygun baya iyi fiyata almıştı.
bn sordum 51lik demişlerdi delige baktım resimden yinede 70lik degil diyorum
Hergun elimde metre var o giris 70 mm olamaz
Arkadaşlar raceland coil ile ilgili muhattap nasıl bulunur veya yedek parça tedariği başına gelen uğraşan varmı:soru::soru:
Sen al krstir dipten 70 lıge cevır buyuk sıkıntı degıl ;)
Aramadigim yer kalmadi kim zamaninda sattiysa simdi gelmiyor diyorlar. Onun yerine jom blueline diye dandik bi marka geliyor. Su an piyasada fiyati goz onunde bulundurarak ve markaya bakarak fk 30-60 mm 1000 tl ye alinabilitesi yuksek en iyi urun.
Ama durumum olsa dusunmez tuFAN'dan KW V1 leri alirim :D
Connecting site...
bu yay bizim araçlara olurmu?????
ekrem abi ne oldugu belli degil :D yed marka çıkıcak sonra bidaha almak için ugrasıcan
Neyi var bu amartisorlerin
merhaba p0113 - p0238 bu hatayı bılen var mı??
evet benim kw v1'ler duruyor coil arayanlara duyurulur
Connecting site...
Gunaydin arkadaslar
Hayirli isler hayirli cumalar
Bizim davlumbazlarin fiyati hakkinda bilgisi olan var mi ?
Günaydın
3-4 ay önce tanesi 65-70 Tl arası bir fiyata servisten orjinal olarak almıştım sol ön ve sol arka.
,,,,,,,,,,,,,,
service box da guncel parca fiyatları mevcut tr girmeyen parcalar servise sorulabılır.
bobin önerileriniz nedir beyler ?
gerçi sağa sola bakdımda hem 3,30 bobini veya 3,35 boboni takanlar tekrar oem dünmüş demekki en mantıklı gine oem.
Özgür abi (antalyalogy) on numarasın. Anladın sen onu:D:D:D:D:icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup :