Tamam yok olabilir para peşin sipariş vereceğiz deyin ellerinde olma ihtimali sıfır zaten, çok az sayıda var mk4 ibiza cupra TR de..
Printable View
Mait attım hepsine cevaplar gelince paylaşırım..
Özgür Bey Merhaba,
Bahsetmiş olduğunuz (RA8250100) intercooler şu anda stoğumuzda mevcut değil.
Orijinal Numarası: 6LL 145 804
Arabanızı teyit edelim:
Seat Ibiza IV (6L1)
a) 1.8 T Cupra R
Yılı: 01.04 – 02.08
180bg, 132kW
Motor Kodu: BBU
b) 1.9 TDI Cupra R
Yılı: 03.04 – 02.08
160bg, 118kW
Motor Kodu (ruhsatta yazar): BPX, BUK
“Sipariş verebilir miyiz?” sorusuna birkaç saat içinde cevap vereceğim.
Saygılarımla,
Serkan SAYINER
SAYINER OTOMOTIV
Insaat ve Elektronik Esya San. Tic. Ltd. Sti.
denız o zaman rcz dekı ıc kullanmak mantıklı en azından kullanılan bır olcu dusunen arkadaslar onu dusunsun bence
Arkadaşlar bir öneceki mesaja cevap geldi.
Kimler alacak ? Ben 3-4 haftada gelirse ücretleri peşin ödeyerek sipariş geçebiliriz toplu dedim..
Özgür Bey Merhaba,
Üretici firmaya yakın zamanda bir siparişimiz olmayacak.
Size süre veremiyoruz. Gelmesi birkaç ayı bulur.
Bizde bunun perakende satış fiyatı 500TL civarında.
Serviste ortalama 875TL.
Perakende firmamız bu ürünü servisten alırsa size maliyeti yine 875TL olacak.
0212 632 1743 Serhat Erol (Volkswagen – Audi Satış Sorumlusu)
Saygılarımla,
Serkan SAYINER
SAYINER OTOMOTIV
Insaat ve Elektronik Esya San. Tic. Ltd. Sti.
yok gormedım kardeşim denızın yazdıklarına yazdım daha cok beyın fırtınası olsun dıye yazıyorum
daha ciddi düşünmeye başlıyorum.. :)
özgür abi bu linke bakarmısın
Èíòåğíåò ìàãàçèí çàï÷àñòè - ïğîäàæà àâòîçàï÷àñòåé; Ïğîèçâîäèòåëü J. DEUS, íîìåğ çàï÷àñòè RA8250100( ) - Èíòåğêóëåğ.
yurtdısı fıyatı 231 euro :)
www.AutoHispania.com INTERCOOLER SEAT IBIZA CUPRA 1.8 Turbo 180cv Ao 04- Medidas 369*376*50 AL
Son cevap şu şekilde ;
Özgür Bey,
Biz sadece bu ürünü getirirsek, nakliye (uçak kargo) ve masrafları ile size daha pahalıya mal olur.
Demek istediğim servis fiyatını geçer.
Bizim J.Deus siparişimizin hazırlanması ve gelmesi yaz ortasını bulur. Çünkü daha yeni mal çektik.
Doğabilecek aksaklıkları da hesaba katarsak Haziran sonunu bulur. (J.Deus fabrikasından dolayı bir gecikme olmaz)
Bu kadar beklerim derseniz siparişimize ekleriz.
Saygılarımla,
Serkan SAYINER
Dolayısıyla J.deus dan yakın zamanda ürün çekecek yer bulup onların gelecek ürünleri ile birlikte getirtmek lazım..Yoksa maliyetli oalcak kargo nedeniyle..
bir dahaki mal çekeceklerinde haber versinler.. :)
özgür abi başka fırmayla yazıstın mı ? veyada hangısıyle yazısalım ?
kimseden ses seda cıkmıyo galiba :) benden baska almayı dusunen varsa ıletısıme gecelım
arkadaşlar size bi sorum olucak benim arkadaşımın 207 rc si var be 1 aydan beri bir sorunu var çözemioruz araç 1 ay önceyolda giderken turbo kesti ve arıza ışıgı yaktı makinaya bagladık aracı 2.bobin arızalı yazdı araba üst devirlerde patırpatır sanki eksozuniçinde bişiler yakarmış gibisine araba yıgılıyor biz hemen 2.bobini değiştirdik arızayı sildik ve hala aynı nereye götürdüysekte bazıları katalizör deliktir oksijen sensörü bozulmuştur yada bobinlerden yapar diyorlar kafayı sıyırıcaz artık bobinleri değiştirsek düzelmezse bobin alıcaz boşuna fln filan sizin başınıza böyle olay geldimi yada istanbulda bu aracı bilen anlayan bir usta varmı şimdiden teşekkürler
ayrıca cupra intercooler için bişey söylemek istiyorum arkadaşım yedek parçaçı süleyman oto -martaşotomotiv- oto ismailden iskontolu şekilde parça temin edebiliyor yarın parça numarasını vererek fiyat aldırıcam bakalım ne kadar cıkıcak umarım daha uyguna cıkar sizede yardımcı olmuş olurum