Abi ben google translatede bakmistim,kac cm dusurmek istyosan extra ucret odemeden ona gore yay yolluyolarmis galiba,birkactane alirsak fiyatta indirim yaparlarmi acaba ?
Printable View
Abi ben google translatede bakmistim,kac cm dusurmek istyosan extra ucret odemeden ona gore yay yolluyolarmis galiba,birkactane alirsak fiyatta indirim yaparlarmi acaba ?
Bence herşeye rağmen yağ tesisatını 2 kere sirküle edin. Yani önce uygun bir yağ değişimi yapın aracı 5-10 dk çalıştırıp tekrar sıfır yağ ile değiştirin. %100 temizlik değil elbet ama en maliyetsiz yöntem.
Ben hep total kullandım. Zaten total'in tek tip 5w30'u var..INEO 9000 filan diye geçer. 0w30 da bu motora uygun ama Antalya'da bence gereksiz ince olur o iklimde.
Debriyaj baskı balata = 2052.p7 komple kit.. Genelde stok yapılan bir kit değildir önceden alo de istersen geliyorum diye.
Pahalı olan her zaman daha iyi değildir. :)
Abi bende de hep ortada, biliyon 5-30 total harici kullanmadım. Ama ne kadar sürede çıkıyor pek dikkat etmedim. Motor suyu sıcaklığının 90 seviyelerine geldikten bir 10 dk sonra filan sanırım ortayı buluyor.
Bu şakırdama çok bariz, dışarıdan da dikkat çekecek kadar çok ses yapan bir şakırdama ise, evet, değiştir. Ancak zaten aracın üstünde bu parça varsa değişime gerek yok.
Değişim yapılacaksa mutlaka ve mutlaka sente kontrolü de yapılmalı.. Nasıl yapılacağı konu içindeki mesajlarda yazıyor.
Zincir uzaması filan da bazen motorun tizden gürültülü çalışmasına sebep olabiliyor.
arkadaşlar elimde k&n açık hava filtresi var onu benim 207 gt ye en uygun şekilde oturtmak istiyorum. aklımdaki düşünce şudur; bizim araçlar soguk havayı solda akünün önünden alıyor bildiğim kadarıyla. ben filtreyi oraya direk turbodan silikon boruyla çeksem orda muhafaza etsem sağlıklı olurmu? birde benim araç 56 binde şuan debriyaj kalkarken titreme yapıyor fakat kaydırma falan yok. sebebi nedir ki acaba? şimdiden teşekkür ederim
Egzantrikleri senkron eden özel bir takım var. Buna sahip özellerde de yaptırabilirsin. Yetkilide işçilik ücreti yüksek çıkabilir. Parça 30-40 tl bişey ama işçilik süresi uzun olduğundan 250-300'den başlayan işçilik maliyeti çıkarabilirler. Üst kapak da açılmak zorunda bu arada bilgine.
Yapan var, oluyor. Filtre yukarıda olduğundan sesi de daha rahat duyuluyor. Ama randıman durumunu bilemiyorum. Benim kendim uyguladığım birşey değil.
Kaydırmadan titreme yapıyorsa ya baskıda yanıklar oluşmuştur ya da balata merkezindeki bilya kırılmıştır. İlk seri balatalarda sert kavramalarda torktan ötürü merkezi kırılabiliyor bu da balata üstündeki gerilimin yaylara iletimini zorlaştırdığından sarsıntılı kavramalar oluşuyor.
Maalesef debriyaj kitinin değişimi gerek.
Gerçi ben RC'ye göre yazdım GT'de de aynı mı mevzular bakmak lazım.
Yağla ilgili;
Forum Peugeot - Peugeot Motor Yağı Seçimi
yok sadece üçü
220 tl fiyat verdi bir arkadaşımın şirketi var pejo parçası üzerine fiyat çok uygun geldi bana hangi takımı önerirsiniz?
İstnbulda bu alete sahip pejo ozel servisi varmi bildiginiz ?Ust kapak acilmasi olayi buyultuyo ozman.orjinal baski balata kiti valeo mu ?
Üst kapak derken üstünde gri plaka bulunan kapak sadece silindir kapağı değil. Yani tepeden egzantriklerin bulunduğu alan açılıyor. Her arabada ota boka açılır :D
Fiyat güzel ama asıl önemli olan referans. Referans tam dediğim gibi olmalı..
2052.P7 olmak zorunda.. Muadili yan sanayisi yine aynı sıkıntıyı yaşatır.
Sonu P7 den farklıysa olmaz.. Eski jenerasyondur sıkıntı yaşarsınız.
Başında E harfi varsa olmaz, E'liler Eurorepar parçasıdır, orjinaldir ama kısa ömürlüdür 10-15bin km sonra biter.
Parçanın gerçekten benim dediğim parça olduğundan eminseniz fiyat güzel.
Dun aksam arabayı cooler ,debriyaj,alta kasnak 5.vites dislisi icin sokmeye basladik, bu kodlu baski balata rulman seti valeo markami ? Bende parcacidan alicam ,bide krank kasnagini degistirirken diger arabalarin disinda bu arabada dikkat etmemiz gereken bisey var mi ? Tsk ederim
Hatırlayamadım bunu ama sanki Valeo idi
dediğin koda sahip baskı balata kitini sipariş verdim, çıkardığım balatayı da bronz çaktırmak ıcın bıraktım, sıfır baskı ve bılya kullanmya gerek olmasada ıcım rahat etmedı,yarın aksam yetıstırebılırsek takıcaz yoksa pazartesıye kalıcak ,500 km rodaj yapmayı dusunuyorum cunku sonra yanma yapıyo ,
İsmail istediğin link aşağıda ;
http://www.techturkey.com/forum/1167256-post2507.html
Bugün Aracıma custom down pipe 70 mm ve Cut out yaptırdım. Araçta müthiş derecede bir canlanma oldu.
Yanlız biraz gazladıktan sonra Depollution System Faulty diye bi arıza çıktı. ama 15 dk araç dinlendirdikten sonra arıza gitti kendiliğinden.
down pipe yapan bir kaç arkadaşım o arızayı yapar dedi çok sıkıştırınca sonra söner dedi. ve aynen dediği gibide oluyor.
Bunun hiç yanmaması için sensörleri yanıltma imkanımız varmı? Teşekkürler şimdiden...