Torpidoda Yolcu tarafi airbag izi cikmis
ilk defa goruyorum rc de
Printable View
Connecting site... bu aracı bilen var mı aceba ?
Benim baktigi aracsa Yaklasik 1-1.5 sene once kazaliydi sanirsam. Sag kapi degistiyse odur. İhaleden alinmisti sanirim 16 bine. Sag arka tasiyici 15 cm kadar donuktu. Bagajda bisi yoktu. On kaputta okadar birsey yoktu. Bakmak lazim o mu degilmi. Cikma parcalarla toplanacakti ne oldu bilmiyorum.
Yada bu arac bizim eski rcman sametin araci. Gorurse yazar.
Beyler, benim aracın muayenesini ve her 5000km de bir yaptırdığım bakımını dün yaptırdım, bu ay içerisinde de bu seneki iç detaylı+motor temizlik, boya temizliği ve nano boya korumasını sıfır dan buyana yaptığım gibi ben uygulayacağım ve sonrasında satmayı düşünüyorum.
Satma nedenim Allah nasip ederse, alabilirsem 208 THP yada 2008 almak. Bakalım nasip kısmet.
Aracı sizlere anlatmama gerek yok Ama genel olarak nokta hatasız stage 4 RC ..
Arashi TD05H-16g-8cm3 turbo
Seat sport İntercooler
CoolingMist Methanol kit
RCZ THP 200 subap yayları
Pipercros Viper Carbonfiber hava filtresi
70mm DP + DEI titanium wrap
60 mm boost boruları + DEI cool-tape
DV relocation kit
S3 DV
Uzaktan kumandalı Cut-out
Continental Contisportcontact 5 lastikler (5.000 km de)
Vogtland 35mm yay
AEM Tru-Boost controller
AEM egt
AEM wide-band
Greddy turbo-timer
E-tuners stage 4 yazılım.
Pioneer 2450BT Double-din
Ön kapılarda Hertz HSK 165 mid takım
Özel tasarımlı bagaj (Earthqueke Mid - MAcoustic sub amfi + stepne yuvasına gömme Rockford Fosgate Slim subwoofer + MAcoustic Kapasitör)
Ön kapılar, bagaj tabanı ve bagaj kapağı MAcoustic ses yalıtımı ile kaplı.
Tüm bu setup+işçilik bana zamana yayılarak 15.000 TL ye mal oldu. Harcadığım her kuruşun hakkını verdiğini düşünüyorum, helali hoş olsun.
KM si şu an 32.500. Sıfır olarak 2009 mayıs ta aldım. O tarihten bugüne araca yapılanlar bu konu içerisinde detaylı olarak var zaten, sağolsun kendisi beni hiiiç üzmedi ve mahcup etmedi, benden sonraki sahibine de aynı şekilde davranacağından şüphem yok
Nokta boya, değişen, hata, sorun, arıza, değişmesi gereken parça vs vs yok.
Kondisyonu sıfıra yakındır (koltuklar,direksiyon,döşemeler, trimlerden gelen ses vs vs)
Debriyaj baskı balatasını değiştireli 1000 km oldu.( zaten bakım haricinde, değişen tek yedek parçası bugüne kadar)
Aracıma hastalık derecesinde ne kadar tutkulu olduğumu ve bu aracın Türkiye de hakettiği yere gelmesi için ne kadar çaba sarfettiğimi, öncülük yaptığımı konuyu okuyanlar biliyordur.
Aklınızda olsun lütfen.. Eşinizden dostunuzdan soran olur..
Ekmekli bir araç değil biniciye (tertemiz az km RC alıp yüklerim diyene) gider
NOT: Aracın üzerinden çıkan tüm malzemeleri yanında vereceğim (orj turbo, katalizör vs vs)
Pm yolu ile değil telefon yolu ile ulaşırsanız sevinirim.
Dediğim gibi eşe dosta gidecek bir araçtır, alan arkadaş sadece isteğe bağlı kol ve piston alır, basınç açar ise aynı turbo ile bir 60-70 HP daha atar kaput içine
97 oktan pompa benzini ile 280HP civarıdır..
9999 km ortalamam 9.0 lt dir.
Şehir içi dikkatli kullanımda Antalya trafiğinde 8-8.2
Şehiri çi dikkatsiz kullanımda 8.5-9.0
Uzun yolda klima açık 3 kişi full bagaj ile 6.9 lt tüketimi vardır.
0 532 364 Onbeş AltmışÜç
Özgür
Birkaç fotoğraf eklemek istedim :)
http://imagizer.imageshack.us/v2/800...otoraf0137.jpg
http://imagizer.imageshack.us/v2/800...toraf0138d.jpg
http://imagizer.imageshack.us/v2/800...otoraf0211.jpg
http://imagizer.imageshack.us/v2/800...0505121243.jpg
http://imagizer.imageshack.us/v2/800...0505121203.jpg
Ozgur abi naaptin yaa...bizi 207 hastasi yapan sendin,simdi satalim o zaman 207 leri oncel abiden toplu 208 thp alalim :) :):):):) saka bi yana cok emek para zaman harcafin abi.alan kisi o kadar sansliki.bende koyayim satiliklara bari gidisatimiz belli oldu.antalyada 208 thp patlamasi yakindir ahahahahhahha
http://www.techturkey.com/forum/otom...z-boyasiz.html
bnde aracımı satıyorum özgür abinin aracını almak ıcın haberınız olsun...
tanıdıktan OBD 2 ELM327 Bluetooth arıyorum bilginize...piyasada var ama güvenemedim.siteden biri olursa en aızndan şüphe etmeyiz.
anlık verileri takip edip hata kodu silicem.hepsi o.zaten başkada bişe yapmıyor işe yarıycak :D
Bn kabloluyu kullaniyorum kablomda hala ozgurrrde haha :D
bende kablo mablo yok :D :p
anlaşıldı kablo yalan oldu :) özgür kabloluyla kablosuzun arasında ne fark var ? benim bildiğim kablolu lionerat destekli ama kablosuz o yazılıma olmuyor..onun hariçinde kablosuz işimizi görür sanırım..
kablosuz işini görür
kabloyu lionheart için kullanıyoruz, sadece değerleri okumak arıza silmek için kablosuz olan daha kullanışlı, yine log alabiliyorsun kablosuzda da
tamam özgür erkaydakini alıyorum.arabada seyyar bulunsun bitane..telefonada torqe programını yükledikmi tamamdır.ita ölçeriz güzel olur.
Peki kablosuz olani IOS ile kullanabiliyomuyuz ayni sekilde?
Wifi kablosuz
USB kablolu degil mi. ?
:D
ELM327 bekleyenler siparişim var bu hafta gelir bluetooth lu model. isteyen pm atsın 2 adet var. 1 tanesini kendime getiriyorum 40 tl
Özgür abı vaybe kac senedır okuyoruz konuyu satıyorsun aracını..Allah daha ıyınlerını nasip etsın.Bu konuda cok kez sayfa okudum ne kadar cok arastırma gelıstırme yapıldı bı tane peugeotda calısan arkadasla beraber.Şahsen rc arıyo olsam 2 dk dusunmeden alırdım..
Bır de merak ettım antalyada bıg turbolu rc ler bır haylı fazla sayısı 100-200 dbnlerı var mı hıc ?
İntercooler montajımıza başladık..
http://i61.tinypic.com/2nan0d5.jpg
Peugeot RCZ vs Speedwing // Eren Tekin - YouTube
sunum biraz kötü olsada video çok güzel olmuş beyler....
Bu elemana test yaptıran zihniyeti sorguluyorum ben, cümle kurmaktan aciz. Bir çok testinde tekrar tekrar aynı şeyi söyleyip duruyor. Araba tanıtımı kitapçıkta yazan verilerden ibaret sadece.
RCZ ye lafım yok o ayrı konu, hele ki RCZ R olsa :)
beni sittin sene arabamla o yola sokamazsin ak canisi napti ya dengesiz
Eyüp kardesim cok tesekkur ederim iyi dileklerin icin. Allah hepimizin gonlune gore versin. Soran arkadaslar var sagolsunlar, hayirlisi diyelim.
Biz Türk halkı olarak genelde emege saygi duymayiz en iyisini en ucuza isteriz, başkasının yaptigi hep bize kolay gelir, ne olacak canim :hahaha: ben de yaparim deriz ama gel gor ki kazin ayagi genelde öyle olmaz, astarı yüzünden pahalıya gelir ;)
Kırmizi olsun, az km olsun, nokta hatasi olmasin,ozenle hazirlanmis olsun, iyi yurusun ama ucuz olsun abiiiii... :o:D:p;):)
Şu RCZleri oldum olası sevemedim ya çok sevimsiz geliyor bana o paraları etmez
Şu piyasada hangi araba şuan ki değerini eder ki? Hiçbirisi etmez..
Artık '0' hothatch araba alamaz oldu insanlar. 208,polo falan şaka gibi fiyatlarda
silikon hortumlarını montaj bitince çalıştırın, ısınınca istop edin aradan 1 saat sonra tekrar sıkın kelepçeyi net 1,5 tur daha dönecektir.
ya merak ettıgım konu epey uzun epeyde rc gt lemans araçlarını kullananlar var ama nedense burdakı grup toplanıp tanışma amaçlı bişey düzenlenmıyor bence boyle bır toplanma olsa cok katılım olur ve herkes katılım sağlar ve benım gıbı aracı yenı almış kışılerde yapılmıs aracları ınceleme ve detaylı bılgı alma ımkanı doğar
konunun yarisi antalyada oteki yari turkiyenin baska yerlerinde :D