valla özlemiştik panpa :) yarın sabah msj atalım herkese ;)
Printable View
BUGUN NE KOKOREÇ VAR NE DE UYKULUK..SİPARİŞ VERDIM CUMA GÜNÜ ÖZEL KOKOREC SARACAKLAR ARKADAŞLAR BOL DÖKÜMDE UYKULUK ŞİMDİDEN BİLGİNİZ OLSUN PLANINIZI PROGRAMINIZI ONA GÖRE YAPIN :) HAYIRLI İŞLER HERKESE
KONU BAŞLIĞINA BAK: 207 RC Cadde kullanımı için modifiye yardım?
BENIM KONUYA YAZDIĞIMA BAK :)
cumayı iple çekiyorum :)))
bensız mangal mı olur laynnnn !!!!cumaya kadar toparlanırım:heyoo:
Konu yeme içme bölümüne taşınmıştır yazacaklar yakında o zaman soracam ben size :)
valla şu iftar saatinde konuyu okuyunca yıkıldım hem kokoreçin hemde istanbulda özellikle uykuluğu mehşur sütlüce uykuluk kokuları sardı dört bir yanımı :))))))) mesafe yakın olsa valla bende gelirdim şimdiden afıyet olsun arkadaşlar...
arkadaslar tekrar hepinize merhaba askerlik molasından sonra aranızdayım ;)
Optima aküler normal akülerden daha güçlü ve dayanıklı olduğu için olabilecek akım kayıplarında daha töleranslı akülerdir. Jel tipi olduklarından.
valla ben geçenlerde bakımsız bir durumda bir fotosunu gördüm nette dolanırken ilk halinden eser yok çok üzüldüm...
ebat olarak benzer önemli olan jel olması bide ufak olması tabi
özgürüm gecen sene aralıkta gittim mayısta geldim ;) işte anca oldu.. özlemişim valla bi 50 sayfa falan okudum dün gece :) bide basım belada bizim oğlanla :) antipollution faulty cıktı dün bugün ustamdaydım bujileri değiştirdi,bobinleri değiştirelim diyo bide egsoz manifoltunda kaçak varmıs onu sökücez haftaya :(