Tabi ben farklı bir hexeditoruyle okuyorum datayı. belki bundan kaynaklanıyordur. Bir daha bakacağım en çabuk zamanda.
Teşekkürler ekran alıntısı için.
Printable View
ses sisteminden memnun olmayanlar için şöyle bişey gördüm gezinirken gerci arka kapı için çözüm yok ama standart sistemden iyidir sanırım Installing a IFP207 Peugeot 207 dedicated kit - YouTube
Ben baya beyendim sade güzel bir ses elde edilir
http://img215.imageshack.us/img215/3104/11720.jpg
setin fiyatı daha belli değilmiş
yedek klips ile döşeme klips sökme aparatı bile koymuşlar
O klipsler videodaki gibi şahane bir şekilde açılmıyorlar zaten :) Döşemeyi çok kolay söktü herif. Benim burda aynı adam haftada 30 tane kapı açıyor hala katır kutur :D
deniz kapı uzmanı olmus demek adam bu arda benım sipirişler ne alemde yılbasından sonra ugrayabılırm yanına anca
Ozgür
200 beygir üstü
chipli egsozlu şu bu olan 207 buldum bitane :) onla hava güzel olursa cumartesi denicem sen gelcenmi :D
Arkadaslar kusura bakmazsaniz kardes modelden bir soru kaynatmak istiyorum araya :D
207 1.6 VTi 120 HP'ler atmosferik besleme sanirim, bu araclara LPG uygulanabiliyor mu? Otomatik viteslisini 0 km olarak 32 liraya veriyorlarmis diye duydum da enistem almayi dusunuyor.
Focal kit icin hass diyorum sadece :o bende focal 165vr2 polyglass var ve tweeterlar icin tam aradigim bir cozum acaba bunu fiber yapabilecek delikanli var mi :)
Karisik bir enjeksiyon teknolojisi falan var mi FSi gibi? FSi'lara yine LPG yapiliyor ama daha pahaliya patliyor diye biliyorum.
Motorun teknik ozelliklerine siz asinasinizdir diye dusundum de, size gore engel olabilecek bir durum var mi peki? Garanti olayini hice sayarsak eger
İsteyen varsa acik gri 207 gt var adanada dusunen olursa bana ulassin