whats up dan görüşelim kanka :D:D:D
Nihat a söle taksit yapsın sana :p:p
Printable View
Yıkılmadım ayaktayım :) bu aralar msjları okumakla yetınıyorum :)
millet ne yapıyorsunuz ses seda çıkmıyor kimseden ?
o zaman ortalık biraz hareketlensin ..kopirayt öncel :) bu 156 lık versiyon yani GT
http://img545.imageshack.us/img545/8...0814wa0000.jpg
Nasıl acaba ? :)
RC mi GT bu abicim ?
arabanın arkası onunden guzel bence özellıkle spoiler beğendim ama ön taraf tam kız işi 207 nin hırcınlığı yok hatta tv de izlemişdim tasarım sorumlularındna biri bu aracı daha çok bayanlar için tasarladık falan diyordu
Konfor 207GT performans 207RC gibi gidiyor. 6 ileri olması da etken tabi bir de 100 kg civarı daha hafif.. 1 adam eksik işte içeride. İçerideki işçilik enteresan kalitede iyi. Ama oturuş pozisyonu, alçak ve ufak çaplı direksiyona ilk başta millet alışamayabilir.
Ama daha bunun bir üstü gelecek. 200 bg EP6CDTX. İşte onu görmeden insanın buna geçesi gelmiyor.
Bayileri eğitiyorlar sanırım bu aralar. Dün havaalanındaydım şansa İzmir Peugeot camiasının tamamını gördüm :)
arkadaşlar 207'sinde raceland coil kullanan varmı?fiyatları çok uygun ama performans,konfor nasıldır acaba?
Günaydınlar herkese....
S2000 bu aralar çok aklımda....
Arkadaslar biraz konus disi olacak ama forumda pejo(1.6 turbo) konusunda bilgili butun arkadaslar burada )
308cc deki 140 lik motor ile 207 Gt motoru arasinda cok fark var mi?
Arkadaşlar moskovadan arkadaşımızsoru sormuş,kestane kebap acele cevap bekler... öncel göktan özgür nerdesınız brolar :)