Abi maşşallah allah utandırmasın emeklerinin karşılığını alırsın umarım
Kardeşim Rabbim gönlüne göre versin , tanıdığım en düzgün adamlar içerisindesin.
Şu an o kadar çok problemim var ki ne RC görüyor gözüm nede eriks usta mangal evini.
Aracımı 2 aydır yıkamadım diyim sen anla durumumu.
Ekim başında aldığım 200 tl yakıt dan halen çeyrek depo var araçta
Allah ın izni ile sıkıntılarımı atlatayım 2 günlük işim var sanayide ardından bir yazılım güncellemesi ondan sonra her zaman beraberiz.
Senin yaptıklarını kendim yapmış gibi mutlu oluyorum sen paylaştıkça bunu da sen biliyorsun zaten..![]()
arkadaşlar 5. vites dişlisini uzun olarak değiştiren arkadaşlar vardı galiba aramızda cruıse control kullanımında yapılan düzenleme varmı acaba dişli değişince kullanılamıyor sanırım cruıse yunanlı amcadan varmı bu konuda gelişme nedir son durum
''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN
Bro duygulandırdın benı vallaha çok zaman olmuştu duygulanmayalı..Problemler gelir problemler geçer kardeşim,unutmamak lazım kı ''hayatta her şey insanlar için'' hepimizin yaprak dökümü zamanı oluyor bu sefer sıra sende herhalde,en kısa zamanda düzlüğe çıkman dileğiyle...Bu arada rollıngler,atarlar hep işin samımıyet kısmı gerısı teferruat
Performans verileri hala yok ama 208 GTi resmi olarak karmada 5.9 lt/100km yakacakmış. 207RC 7.2 idi sanırım yanlış hatırlamiyorsam..
Yanlış hatırlamıyorum sanırım çünkü yine resmi verilere göre;
207'de de kullanılan 1.6 VTi atmosferik motor 208 üzerinde oto şanzımanla birlikte 6.7 yakıyormuş karmada..
Ama 156bg'lik 208 5.8 yakıyormuş yine karmada..
karması düşük bir model yani bu 208gti?
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
benim araç 3400 km deki ortalamada 6.5 990 km deki ikinci ortalamada 6.4 yakıyormaşallah.
308 T9 1.6 e-Hdi Denon+Skypack+Navigasyon+ACC+Etc..
6 ilerinin oranlarını ben beğeniyorum, utkunun araçtan bildiğim kadarıyla valla
bu arada @NHT39 abi sen Antalya merkez mi, Alanya mı? plaka Alanya olunca![]()
nihat abi şu coopera project carsa konu açsan yada otomobillerimiz bölümüne ordan hergün takip etsek NHTyi . senin dükkana bigün geleyimde arnavut ciğeri yap banada olmazmı![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)