Hayırlısıyla Cooper gelınce dükkandan erken çıkayımda erıks usta kendır pişir ye zıkkımlan'dagüzel bı hazırlık yapayım en güzelınden koko,uykuluk,kaşarlı patlıcan,beyın salatası c.tesı'ye denk getıreyımde sınırsız bıra hatta içtikten sonra da gangam style yapalım
üst katta
![]()
şimdiye kadar sadece yazılım ile alınan en yüksek değer sanırım
sadece yazılım ile alınan güçler belli 205 - 210 hp civarlarında
paşaoğlundaki dyno biraz fazla ölçsede ölçüm yazılım öncesi ve sonrası aynı dynoda yapılması alınan gücü net ortaya çıkarmış
güzel bir egzoz sistemiyle ve yaza doğru bir intercooler ile desteklenirse tadından yenmez başka birşeye de gerek yok bence
keyfili kullanımlar
alcantra 10 numero olmuş güle güle kullan nihat bro
''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN
abi geçmiş olsun, evo 10 hks bujılerım geldı,yazılım kaldı ,benım wesgate te de bı skıntı var halledıcem kapatsamda 1 bar basıyoyazılım ıcın aradım yıne ulasamadım sana musaıt oldugun zaman bı telefonlasalım abı yunanlılarla baglantıya gecıcem ayrıca aralık sonuda dogru yunanıstan ve bulgarıstana gıtme durumum var arabayla degısık seyler dusunuyorum
![]()
by SARIBEKİROĞLU
FLORYA REDLİNE OTO
LOWRİDER CUSTOMS DESİNG FLORYA
Maşallah nihat usta çok iyi olmuş
Dr.Ecu AntaLya
Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)