Yahu lafın gelişi optimize yoksa sadece kasa 208 onda sıkıntı yok..
Olay sonuç itibari ile markaların imajını yükseltmek yani peugot 301 de olabilir di peugeot un pike peaks aracı :D
Printable View
Bi biz duyamadık şu meşhur sesi.... :(
Oncel abi egsoz sesinden taniyo beni artik ahahahaa:)))))
:D:D:D:D oturma pozisyonu direksiyon yüksekliğini çözmüşler de şimdi de geri viteste bi sıkıntı oluşmuş gibi :hahaha:
Müziği ve montajı çok güzel olmuş bence..
Peugeot Extreme Rally Experience - Zoncolan 2012 - Clip - YouTube
Sabah güle oynaya servise gittim hem klima hem elektrovana oldu diye ama klima düzelmemişti.
Klima müşürü değiştiği halde çalışmıyordu beyin korumaya almış kapatmış, ee napıcaz beyin değişmesi gerek haydaa :D yine bozuldu moralim sonra yazılımla alakalı olabilir dediler.
Ordan Bostancıya geçtim Varex'i aldım orta susturucu iptali ile birlikte taktırdım. Ses beklediğimden güzel oldu acaip keyifli çatara patara ve kapalı hali orjinalden sessiz. 2 tane tünele denk geldim Allah ne verdiyse sıktım :D
Sonra Ecufast'e gidip dp sonrası son ayarı yaptırdım klima işinide halletti Özgün sağolsun.
Allah'a şükür hiç bir sıkıntı kalmadı
208'e de baktım tekrar hakkaten oturma pozisyonu rezalet acaip yüksekmiş, ds3'e baktım 208'e nazaran çok daha iyi.
Direksiyonu en aşağı alınca eblek bir durum çıkıyor ama yinede o direksiyon ve kadranlar çok güzel:D
RCZ'yi de makyajlayıp bitirmişler, resmen rent a car arabası üretmiş herifler krom merceksiz iğrenç farlar falan
Ozgur artik videoyu esirgemezsin bizden :)
Varex de hayirli olsun...Bu catara patara lafini goktan da kullandi miniler gibi catirtiyor mu yoksa ses var anlaminda mi yazdin ?
Gece gece aklıma takıldı.. Bugün uzun bi aradan sonraya arabaya uzun uzun bindim. Yanlız 2. Vites dip gaz yaptığımda bi 3000 devir civarı bide 5500 devir cıvarı kesiklik yapıyor. Araç tamamen stock.. Ne olabilir?? Konuya biraz baktım ama kafam karıştı buji olma ihtamali var herhalde. Bujiler yeni takıldı orijinal. Dv sıfır yeni.. Tecrübelerinize ihtiyacım var..