kardesim fiyatı bizimlede paylaşabilirmisin aradığında? bende düşünüyorumda...
Printable View
Herkese merhaba uzun zamandır konuyu okuyordum yeni üye olabildim. Izmirde oturuyorum, yasar universitesinde ogrenciyim, 207 rc lemans sahibiyim.
http://www.youtube.com/watch?v=1Q2oL087il4
arkadaslar insanın s2000 alası geliyor. :D keyifli bir 12 dk geçirdim :) paylasmak istedim
isteyen varsa 1 takım 2012nin başı üretimi hankook k110 var 205/40/17 800liraya veririm sıfır. aldım taktırmadım
Merhaba arkadaşlar, ben de yeni katıldım aranıza. Üyeler bölümünde kendimi tanıttım merak etmeyin :)
Bornova - İzmirdeyim. 2009 pug 207 rc var. 24 bin kmde daha yeni pzero nero taktırdım fabrika lastiklerini çıkarıp. 2-3 bir şey daha eklemek istiyorum. Farklı bir forumda Antalyalogy (Özgür) ile küçük bir bilgi alışverişimiz oldu. Sizlerin de yardımlarını beklerim...
Takdir edersiniz ki 560 sayfayı okumam mümkün değil bir çırpıda, zaman buldukça okuyorum ama ilk etapta arabaya intake kit düşünüyorum. Önceki aracım clio sport idi ve 57i serisi özel kit vardı oldukça memnundum. Şimdi de pipercross ve kn arasındayım. Önceki sayfalarda pipercross uygulaması vardı. Kit olarak (CAI) pipercrossun pug'a ürünü yok. Direkt olarak uygulanan pk345 adlı ürünü var. kn veya piprcrossun farklarını anlatabilirsineniz sevinirim. pk 345 takılan bir rc'nin youtubeda videosu var dinoda 180 küsür beygir görüyor alet...
http://www.youtube.com/watch?v=RaR01...e=results_main
Ayrıca aşağıdaki videoda çıkan ses tam istediğim ses (genelde ralli arabalarında duyulan sestir). Adamlar dump valve'nin yayını sertleştirerek bu sesi elde ettiklerini söylüyorlar.
https://www.youtube.com/watch?v=b4Kb6T8nw-Q
Benim modifiye anlayışım araca düzgün nefes aldırmaktan başlar, sağlam bir intake kitten sonra düzgün bir egzos sistemi var aklımda...
PEUGEOT 207 GTI / RC 1.6i 16V (174 Hp) '08 ??, exhaust system
öncelikler merhaba, bu sıstemı tolga abı kullanıyodu,ben begenmedım,saçma pahalı, borunun başladıkltan sonra bazı yerlerde daralmalar genıslemeler var tabıkı dunyaca unlu bı marka ama ben o paraya cok daha performans alabılcegım ve ulkemızde cok daha unlu bı marka ( iskender ) sıstem yaparım :) ama tabıkı tercıh senın. not: tahmını konusuyorum supersprint e vericegın paraya heralde 3 tane rc ye yaptırabılırsın :)
Biliyorum iskenderi... Ben her zaman custom ile orjinal arasında kalmışımdır. Nasıl oluyor da x bir kişi veya kuruluşun yaptığı ürün, milyonlarca euroluk dolarlık vs... bir arge ve mühendis bilgisinin önüne geçiyor???
Mesela intake konusunda birisi kn veya birisi pipercross diyor... Neye göre? Bu adamlar bu arabaya özel kitleri çıkarırken bir bildikleri vardır herhalde değil mi?
NOT: Ayrıca İzmir'den kalkıp İstanbul'a gelip günlerce Maslak'da bu işlerle uğraşacak vaktim yok, pratiklik de fiyatta önemli bir etkendir.
soyle soyluyım , tolga abı yanlıs hatırlamıyosam 14000 tl harcadı aracına ve hepsı bu tarz profesyonel markalar... (big turbo hariç full )aldıgı guc te 200/210 hp cıvarı...
bu parayı harcamadan sadece downpipe yazılım fıltre ıle 230 hp alanda var... tahmını 1000/1500 tl ye
fırmalar ar-ge calısmalar v.s. hepsı belırlı normlara belırlı lımıtlere gore urun uretıyolar...
ornegın 207 de olsa clıo da olsa golf r da olsa evo da olsa hepsınde bı sılındır kapak yapısı var ama port polish yaparak aynı kapaktan farklı gucler alabılıyosun, farbıka bunu uretırken yapamazmı yapabılır ama gıdıyoruz sanayıde kendımız yaptırıyoruz gibi...
Neyse bu konu uzar gider, dediğim gibi 207 rc için orjinal üretilen bir parçayı kullanmak benim ilk tercihimdir. En azından parça yüzünden bir problem yaşadığında üreticinin kafasına atıp hakkını arayabilirsin, ama sanayi işi olduğu zaman "abi neden böyle oldu anlamadım, diğer arabalarda birşey olmamıştı..." cevabını alırsın...