Öncel abi teşekkürler :icon_tup:
Printable View
Öncel abi teşekkürler :icon_tup:
tüm thp motorlarda aynı bobin kullanılıyor 5970.91 kodlu
thp 200'e özel bobin yokki ?
acikca soylemek gerekirse izmirden bi le mans a talip olduk fotolarda sadece kaputun ufacik bi hasari gozukuyordu baska birsey olmadigini soyledi
tramer e mesaj attim cikan rakamdan iskillenerek usteledim tabi bu gecen iki gun icinde ben bankaya gittim ikinci el tasit kredisine basvurdum kredi onaylandi bekliyor arac annemin uzerine olacagi icin vekaletnamemi aldim daha sonra arkadas detayli fotograf yolladiginda tampon kaput ve sag camurlugun degismis oldugunu gordum viseden soz etmemisti vizesininde olmadigini ogrendik ki bu o kadar muhim degil
hasari cok fazla degildi bilirsiniz servise gittin mi tas gocugunu bile degistirirler.
ortada bi yalan oldugu icin bu icime sinmedi.
arac sahibini aradim durumu izah ettim ortasini bulmamiz gerektigini fiyatta daha esnek davranmasini istedim yalan soylemesine ragmen burnundan kil aldirmadi
baska bi arac bulacagiz le mans kasko degeri 34700 RC nin ise 31800 yani rc e donersek kredi muhabbetleri uzayacak
kayseride ki suzuki bayiisinde muhtemelen takastan geldigini dusundugum , tramerinde 1450 tl hasari gorunen Le Mans hakkinda bilgisi olan var midir ?
tesekkurler
dostlar, aramızdan biri altanın hafif kasnagını takmıştı, kimdi o?
Arkadaşlar eylül itibari ile cai,60lık düz boru(downpipe var),s3 dumpvalve,hibrit turbo ve e tuners yazılım yaptırıyorum.listede eksik olan olmazsa olmaz birşey varmı? Birde turboyu değiştirince etuners stage 3yazılım hazırlanacak.intercoolerda tak diyolar.şartmı ? Çok meşakatli bir iş gibi geliyorda :)) hemen gerekmiyosa ileride taktırcam
O zaman int büyütürsek hiçbir eksik kalmıyor
firma ismi vermem doğru olmaz burada pm olarak atarım Göktancım.ama izmirde topu topu 3-4 tane adam akıllı turbocu var.emmedeki pervane değişecek sadece.Kemal(diesel) in aracındaki işlem olacak kısacası.bi yer 400 diğer yer 500 diyor bu işleme.fiyatlar nasıl sizce
http://www.techturkey.com/forum/akse...-coilover.html
ilgilenen olur mu acaba :)
Bu coiller 207ye uyuyormu.. 207ye uyuyorsa DS3 de uyarmı :D
Günaydın arkadaşlar.İçimdeki motor aşkı beni yiyip bitiriyordu:D en yakın arkadaşımın da tekrar motor almış olması beni iyice gaza getirdi.:) ve beklenen karar aracımı satılığa çıkardım aslında hiç satmak istemiyorum ama hem motosiklet hem araba beni maddi olarak biraz yorar.İlgilenen olursa fiyatta yardımcı olurum çok bişey yapamam ama,fiyatı makul tuttuğuma inanıyorum.
Peugeot 207 1.6 THP GT 2007 Model 29.950 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 135438679