Plaka aydınlatması yerine takılıyor abi, çok az bir kısmı gözüküyor oda belli belirsiz kötü durmuyor.Tavsiye ederim.
Printable View
Plaka aydınlatması yerine takılıyor abi, çok az bir kısmı gözüküyor oda belli belirsiz kötü durmuyor.Tavsiye ederim.
Herkese hayırlı haftalar..
İlgilenen olursa
Kutu içi filtrem satılıktır.
Connecting site...
Connecting site...
Bu linkteki yaylar ds3 yada 207 rc ye uyumlumudur bilen yada fikri olan varmı?
30mm mi
Kral marka olsa yine takmam , 35 mm az geliyor bana , 50 mm anca ..
Ki bu ilanda muhtemelen yanlislik var benzer bir urunun ilan aciklamasini copy+paste yapmis olmalilar
İlanın açıklaması yanlış zaten :D Soruyu genele çeviriyim aftermarket 207-C3-DS3 yaylarının hepsi uyumlumudur acaba? ilk aldığım hr öyleydi ama eibach için durum nedir?
Merhabalar dostum
fabrika yayları yay tablalarını aynı ürettiyse marka model değişse bile yay tablası aynı olduktan sonra o yaylar sizin aracınıza olur.
Yani H&R olsun Eibach, KONI, Bilstein vb ürünlerde 207 C3 DS3 amortisör sistemleri aynıysa zaetn onların üretecekleride aynıdır.
Tabi motor modeline göre almalısınız.
yayınız hayırlı olsun
kazanız belasız sürüşler inşallah maşallah süpanallah
eibach ın siyah olanları yani prokit olanları 35 mm olması lazım, bide prokit sportline ları var onlarda kırmızı 50mm
Evet bu arada DS in 1.4 VTi, 1.6 HDİ ile yayların referansları aynı birtek 1.2 VTi ile farklı
Mehmet gazihanın'
Peugeot 207RC Chiptuning + KAT Free ile aldıgı deger 232 hp hadi hayırlısı olsun aracın tam speclerini bilmiorm ama aldıgı deger baya ii gözüküyor allah kaza bela vvermesin
Yazılımsız :171.1
Yazılımla :232.5
https://www.facebook.com/photo.php?f...4334615&type=1
bu böyle olmayacak ıstanbulda yada antalyada denıze yakın park sorunu olmayan sessız sakın alısverıs merkezlerıne yakın olaysız ev arıyorum göç edecem izmirden ...........