intercooler cidden işe yaramaktadır.
stok ic ile 10lt ic arasında pistte ciddi fark hissettim.
Printable View
intercooler cidden işe yaramaktadır.
stok ic ile 10lt ic arasında pistte ciddi fark hissettim.
ic nin yanında meth.kitinide mutlaka imkan varsa yap derim ben.antalyalogy özgür görünce yazar zaten
meth. kitte ekstra işlevsel fakat dikkat etmek lazım. şayet gözden kaçırdığınızda bir aksaklığı daha beter şeyler başınıza açılabilir.
Araç yetmiyorsa size intercooler ve water/methanol injection + yazılım güncelleme şart..
Erkayın araç bitince onunla deneyin derim, ..(listede düz boru ve son susturucu göremedim ama :soru: ) bunlar varsa aranızdaki terk fark intercooler olacak çünkü Sizin ne güzel birbirine yakın araçlarınız var deneyecek :(
Bu arada Göktan kaldı muayenden ahahahah.. Öhöm öhöm ben götürdüm de övünmek gibi olmasın..
brooooooooo.. boost controller'ım geldi Türkiye'ye ama sanırım gümrüğe sevk etmişler :D
bu ne demek bro bi baksana?
Antalya'ya gelicek dimi yoksa İstanbul'da çakılımı kalıyo, bi ton sey geldi ilk takılan ürünüm :D
zatan kaçakçılık şube akında arar ne bu lan milyon şey gelmiş adresine diye :D
http://www.resimagaci.com/img/6l2d5f4.jpg
Yakın takipdeyim, her an takabilirim.
meth. biraz korkuyorum cevrede bir kaç kez çok sıkıntı yaşayan arkadaşlara denk geldim.ciddi zararlar cıkabilirim.5-10 hp için düşünmüyorum şu an.
Anlatmak istediğimi doğru anlatmışsın teşekkürler.
saol kardeşim, şu an ciddi bir fark görüyorum. denemeden belli olmaz tabi.
düz boru bende yok erkay da biliyor benim eksoz sistemim arap saçı gibi orta susturucu duruyor.yakında onuda düzelticem.
Hayırlısı ile cumartesi aracı sökme işlmine baslayacagız bakalım neler cıkacak. :) detaylı resımler paylasırım ;)
o tıtreme bende de oldu ıste baskı balata ıade edıldı titremeden bana yedek parça arızalı dendı resımler cekıldı ruhsat fotokopi fr ye gıttı yenı baskı balata geldı oda tıtredı bende eskı baskı sağlamdı kaldı yenı balatayı taktım kus gıbı ve sıfır tıtreme yok parça sorunlu bunu yedek parçacı kabul ettı ....inşallah geçer sende tıtreme bendeki arabayı kullanıyom sıkışık trafıkte asa ınıyom sol ayağım basmıyor gıbı tıtrıyordu.......
şöyle söliyim aynı setuplara yakın benim ds3 üm ve arkadaşın ds3ü vardı. onda meth. kit vardı.
2-3 boya yakın açıyordu. ama ben safe kullanmak istediğim için takmamıştım. zaten artık takamicamda.. :(
Methanol kit ne zarar veriyormuş ben tam bilmiyorum?
Bana Mehmet Gazihan da , Stelios da güvenlik için methanol kit önerdiler.Detanosyona , vuruntuya karşı..
Eğer yaşanan sıkıntılar tam gazda iken depoda methanolün bitmesi yada pompanın bozulması sonucu ; oktanın düşük olması yada silindirlerde aşırı detanasyon ve aşırı vuruntu oluşması ise seviye kontrolü,uyarı ledi, gazlamdan önce fullemek vb ile risk minimize edilebilir. Ama zaten aracı trafiğe açık alanda süretli kullanarak , 200+ hızlara çıkarak vb zaten belirli bir risk alıyoruz :)
Başka bir konuda methanol kitin zararı varmıdır diye soranlara sevgili Oz' şu şekilde cevap vermiş ;
Orhan , Sen Mehmet i dinle pişman olmazsın yada ayarını kıstır dostum :icon_tup::icon_tup:
Bende FERin egzoz sistemi ve yazilimiyla ugrasicam bi haftalarda. Bakalim nasil bi iyilesme alicaz
2052.P7 debriyaj kiti aracıma ilk takıldığında titreme yapmamıştı....