Allah razı olsun.Bildiğim kadarı ile öyle bir detayımız yok maalesef ..
Printable View
Özgür abi çek artık güzel bir video da izleyelim yaw keyifle
bnm hrbninde videosu olacak oralarda onuda bana bi gönderin yaw nası cıkmıs alet bi görüyüm. :D
bitane büyük buluşma yapalım diyoruz özgür abi photo day tarzında yapabilirmiyiz?
bekar olsam kesın bende gelırdım ama evli olunca ben antalyaya toplantıya gıdıyom arkadaşlarla muhabbet edecez resım cektırecez arabaları denicez desem ANTALYA duyması yeter birde mimliyseniz reflekslerınızın kuvvetlı olması lazım uzerınıze gelen cısımlerı yakalamak ıcın antalyadada akraba yokkı......
Bende canon prof mak var tripod fln mekanda hava alanı kavşağı shell olabilir mesela
Beyazı güzel bizim araçların ya heleki siyah jant ile missss.. :)
http://bil.webgallerier.dk/galleri/f...peugeot-207-rc
http://bil.webgallerier.dk/galleri/f...peugeot-207-rc
http://bil2.webgallerier.dk/galleri/...peugeot-207-rc
http://bil.webgallerier.dk/galleri/f...peugeot-207-rc
http://bil2.webgallerier.dk/galleri/...peugeot-207-rc
http://bil2.webgallerier.dk/galleri/...peugeot-207-rc
http://bil2.webgallerier.dk/galleri/...peugeot-207-rc
http://bil.webgallerier.dk/galleri/f...peugeot-207-rc
http://bil2.webgallerier.dk/galleri/...peugeot-207-rc
http://bil.webgallerier.dk/galleri/f...peugeot-207-rc
Valla çok güzel duruyor, bizim arabalara gunmetal jant yakıştırmıyorum nedense.Normalde siyah jant pek sevmem ama gm'den güzel duruyor.
Gunmetal guzel degilmi normalemi cevirsek acap????
Gunmetal kötü demedim ki, siyah daha çok hoşuma gidiyor benim :)
Boost borulari icin som siparislerr
bikaç yapıcagım işlem var kozmetik olarak plakayıda 07 yaptıkmı sıkıntıyı gidericez Allahın izniyle.
Arkadaşlar herkese selamlar.Yeni araç alan aramıza katılan arkadaşlarda hoş geldiniz kazasız belasız binin araçlarınıza.
Uzun zamandır aktif olamıyordum,duyanlarınız vardır bir kaza geçirdim ve aracım pert oldu sigorta eksper uğraşmaktan anca fırsat buldum.
Olay ısparta cevre yolunda oldu ıspartadan antalyaya geliyordum sol şeritten 70 km hızla sabitlemiş gidiyordum sağ şerittede ısparta belediyesinin kamyonu vardı.Önümüzde ve arkamızda başka araça yok yol dümdüz birden kamyon yavaşladı ben ne oluyor diye bakarken kamyonu üstüme yani sağ şeride kırdı aracın sol arkasına vurdu ve vurur vurmaz aracımı önüne aldı 70-80 metre önünde sürükledi 3-4 kere döndüğümü hatırlıyorum bir refüjlere bir kamyona vurarak.en sonunda orta refüjlere vurarak durdum.
Sol ön cam tamamen kapalıydı kamyona ilk vurduğumda üstüme patladı yan ve perde hava yastıkları patladı aracın sol iki tekeri koptu.Ben şok halinde arabada oturuyorum çevredekiler koşarak kapıyı açtılar iyimisin ambulans çağıralımmı diye ben iyiyim polisi arayın dedim.
Kamyon şöförü geldi sen ne yapıyosun önüme kırdın diyince benim şalter attı araçtan fırlayarak adamın üstüne yürüdüm küfür ederek araya girdiler yoksa elimde kalıcaktı.Neyse polis geldi rapor tuttu hastaneye gittik bende bir iki çizik dışında birşey yok.
Polis tüm hatayı kamyon şöförüne verdi araç pert olarak satılacak ve kalan parayı karşı tarafın sigortasından alacağım önümüzdeki hafta herşey sonuçlanmış olur büyük ihtimalle.
Arabayı gören verilmiş sadakan varmış bu arabadan sağ salim çıkmışsın diyorlar.Kemerim takılıydı yoksa camdan fırlamış olabilirdim.Maddi olarakta bi zararım yok çok şükür.
Allah'ıma şükürler olsun bu yazıyı size sağ salim yazabiliyorum.
Araç sahibindende hasarlı olarak satılıyor ilan benim değildir.Sigorta şirketi aracı bu şekilde satılığa çıkarmış,müşteri bulmuş bu hafta aracın satışını vericem.
Connecting site...
oww çok geçmiş olsun Alllah korumuş, düz yolda araba süremeyen hayvanlarla yaşıyoruz malesef