Abi uzun 5 ister) on numara olmus nazar degmesinn
powered by MRÇ garage ekotech
mapped Stage 5 Big turbo E-tuners by Stelios ALEXANDRAKIS
ahaha bro video yükleme hızınla uçak kaldırma sakın heheheheh .teşekkürler..
sağol bro.Darısı başına inşAllah..
td05 in özelliği zaten 4 ve özellikle 5. vitesteki hızlanma, Stok turbo 190 dan sonra kesiliyor bildiğiniz üzere..
Kamera ön camda idi yanlış hatırlamıyorsam.Altından baktım yola
Teşekkürler..
Sağolun..
sağol Ekrem cim daha iyisi senin olsun..
aman ALLAH'ımMAŞALLAH mükemmel gercekten. 228 de tat tat tann sesi tokta olmus be
ALLAH sorun yasatmasın , agız tadıyla bin abi İNŞALLAH.
RC'ler yürüsün artık ya. arkadaslar 800. sayfalara merdiven dayadınız bu yaz yurutun artık aracları. 207 herşeyi hakkediyor önü acık bu aslanın.
yarın ALLAH' nasıp ederse nasıbımızde varsa 8 bindeki RC mizi alıyoruz.
Aracımın yazılımının hazırlanmasında büyük emeği olan E-tuners ekibine ve kardeşim Yalın a desteklerinden dolayı çok teşekkür ederim.Gece gündüz ne zaman arasam cevap verdi.(gece 02.00 dahil)
Bir de kendi aracının setupını bitirsede hayırlısı ile
Ayarlarımız tam bitmedi log aldıkça gönderiyor Yalın , yakında bi uptade yapacağım İnşAllah yine böyle bir kadran çeker paylaşırım.
Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
Bu arada 100-200 10sn massallahh![]()
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
ciddi hızlı gidiyor maşallah abi ,canlı görmenizi tavsiye ederim
ilk egzoz filtre taktıgın günleri biliyorum hey yavrum heyy emeklerinin karsılıgını aldıgını düşünüyorum reiscim)
MAŞALLAH brooommm şimdi keyifli oldu. Kaxasız belasız günlerde binmeyi nasip etsin. Darısı td05 olupta takamayanlara ve diğerlerine![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)