Maşallah sonunda aldın aklın yolu birdir, Güzel araba aldın, güle güle bin.
aynen orhan abi , çok şükür aldık , çok teşekkürler.
allah razı olsun çok teşekkürler hepimiz kazasız belasız inşallah.
aynen allah razı olsun abi , abi kıyamam ben buna ya motorun ustundeki tozları almıyorum cizilmesın diyeabi öyle bir piskopata bagladımkı anlatamam sana yanından sinek geçse , sivri sinek ilacı sıkarım atmosfere o derecedeyim şuan
hoşbulduk abicim , çok sagolun daha güzelleri nasıp olur insallah sizlere.
42 bin tl ye aldım abicim verdigim para kuruşuna kadar helal olsun. sıfırdanda öte bir araba aldım diye düşünüyorum 8 binde aracım tam 6 kere yag degişimine girmiş sıfırlıgından begri. rodajı çok iyi bir şekilde yapılmıs , kendimi araba konusunda kırık sanırdım , aldıgım arkadas tam bir manyak ki şöyle bir örnek verim arabanın yanına bir motor park etmiş adamın motorunu 10 metre ileri fırlatmıs.aracın tavanına bir damla yagmur kar düşmemiş çamura girmemiş. gercekten çok sasırdım bu kadarda ummuyordum. hepimize kazasız belasız kardeşim.
Merhaba arkadaşlar sizden bi hususta yardım istiyorum. Aracımın önceki sahibi ön farları açıp içten karartma yapmış nasıl yaptığı konusunda hiç bir fikrim yok. Sağ far aşırı karartılmış çok sarı duruyor göz zevkimi aşırı bozmaya başladı. Far takımı almayı düşünüyorum sizce orj mi almalıyım yoksa angel far mı? Aracım köpek balığı grisi angel alırsam içi krom olanlarından düşünüyorum. Sizce hangisini tercih etmeliyim. Marka fiyat konusunda yardımcı olabilecek varmı.
kardeşim benım aracımda köpek balığı grisi araçta en cok dikkatimi ceken ön farları olmustu. diğer düz 207 modellerinde şeffaf oluyor. ama benım aracta farlarda gövde renginde orj. ve cok şık duruyor. bence orj sıfır far al derim. önden aracı gösteren farları bence. çok fark ediyor.
spacer ile çok güzel duruyor
Connecting site...
Hayırlı uğurlu olsun kardeşim güzel tercih yapmışsın
207 RC > POLO GTİ > BUGEYE STİ > POLO GTİ > GOLF > HAWKEYE STİ
herkese merhaba , kimse 2000/3000 liraya bıg turbo yaptım yapıcam demesın ben 23000 tl harcadım sakın hataya dusmeyınsadece turbo almakla olmuyo malesef....
by SARIBEKİROĞLU
FLORYA REDLİNE OTO
LOWRİDER CUSTOMS DESİNG FLORYA
ben daha once yaptırdım arkalar 2 onler 1,5 cm cok memnunum quarts alüminyum olması cok onemlı özgür 550 tl cıvarı malıyet oldu... yarı fıyatınada yaptırırsın ama bu ömürlük diğer herzaman riskli![]()
by SARIBEKİROĞLU
FLORYA REDLİNE OTO
LOWRİDER CUSTOMS DESİNG FLORYA
İsmail cim senin butcenin icerisinde kozmetik degisiklikler de var sanirim (cok guzel ve pahali gercek karbon kaplamalar yaptirmistin)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)