valla bravoo kaçak benzine hepimizin ihtiyacı vardı sen noktayı koydun:))
Printable View
Aman Allahım bmw kampanya yapmıs 0 km 3.20d tiptronik 177hp 39999 euro hatta birisi 36 bin euroya verdiler falan dedi. bu paraya bedava!
biraz saglam kredimi ceksme napsam :D
istediği kadar boş olsun camlar elle acılsın :D
Stock RC ile EP3 TypeR nasıl oluyor yakın arkadasımda RC var fırsat olursa denemek istiyoruz .
Bu arada tutundugun BA ciddi giden bir araç moralin bozulmasın ama henuz kpro bile takılı degil:)
Bu arada simdiki aracımı almadan 2 gun once 2000 km bir RC icin pazarlık yapmıstım koltukları ici hosuma gitmisti cok guzel alet :icon_tup:
Kısmet olursa deneyecegim araç ilk rc lerden biri kopek balıgı grisi zaten sahibinin ondece 106 sı vardı o da cok iyi giderki yanlız soyle bir olay var aldıgı gibi bir iki gece cıkmıs arkadas sonra araç gitmemis yazılımı guncellemek icin servise cagırmıslar araçta 5000 km yi gecmis ondan sonra ufak ufak yurumeye baslamış ne kadar dogrudur bilemiyorum .
Bu arada o da 1 sene kadar ep3 type r bakındı sonra istedigi gibi bulamayınca sıfır rc aldı ona kalırsa ep3 ayırır fakat benim tahminimde yakın gideriz gibi :icon_tup:
Bu arada arkadasın ismi mesut 106 sı da baya iyi gidermiş zamanında :)
Srkan senin araba stock mu? Kıvanç deneyecek stock tayyar arıyordu?
Stock sayılır short ram var ama stock tan bile yavaşımdır 2-3 basmadan sonra .
Denemek icin vakit bulamıyorum ancak bizim cuma akşamları gozetepe hilal de futbol maçı va onun oncesinde kankinin megane rs ile deneme şansımız oluyor ama maç saati 9-10 oldu bu hafta o da zor iftar sonrası tam vakit kalmıyor :)
yinede fırsatım olursa mesaj atarım arkadasın rc ile deneyebillirsemde sonucları paylaşırım :icon_tup:
Dün akşam nihayet aracın yazılımını güncelleyebildik..Bismillah dedik kontağı çevirdik..Aldık bire çıktık caddeye 1. vites 3000 devir vee BoostCut..Ardından motor arıza ışığı..:D:DGazihan bak bakalım boostcut olacak mı arıza yakacakmı demişti aynıları oldu zaten..Tamam dedik devam edelim o da ne araba benzinli bir 1.6 dan daha yavaş..:o:o
Turbo yok görünürde..Siteden Can (Cheers) le buluşmak üzere Dedeman tarafına giderken basınç geri geldi 3-5 dk sonra yine gitti..Neyse yaptık sohbeti..Bindik arabamıza eve gidelim diye tam yaklaştım eve yine geldi basınç.:eek::eek:
Bir deniyeyim dedim bir 15-20 dakika gayet güzel gittik ancak yine de tam istediğim gibi değil..:confused::confused:
normal fiyatında satmak isteyen olursa bende talip olabilirim
BA da neler var biliyorum..
zaten benimkinin giderini BA nın ne kadar gerisinde kaldığıma göre bakıyorum.
kprolu skn de bana rahat 6-7 boy açıyor zaten.
zira artık şundan eminiz ki; (özgür de boostcutları tecrübe etmiş) map sensörünün izin verdiği kadarki basınçla yani boostcutın hemen öncesi (19 psi) ile yürüttüğümüz zaman ancak bu kadar gidebiliyoruz..
artı basınçlarda (21 - 22 psi) ya boostcut geliyor yada vuruntu..
bu yüzden gazihanla sensörü yanıltmaya gittik yani 20 den sonrasını beyin görmeyecek şekilde.. fakat o zaman da afr tehlikeli derecede fakire kaçıyor.
yani uzun lafın kısası bu arabadan safe bi şekilde alınacak güç bu kadardır..