Ama Ferhat ım baktım bekledim bekledim gelmedin.Bende iznim yalan olmasın diye çıktım.Bak Antalya da Öncel (gt-r07) Emre Torlak var hertürlü yarımcı olurlar...:o:o
Printable View
ben de anlamadim valla bilmiyorum.. eve gelince baktim fatura detaylarina..
bu arada; powershop Koni'lerde indirim yapmiyor, toplu da alsak normal fiyattan veriyor: 620 euro, nakitte 540 euro..
yil basindaki kampanyada siparislerde hata oldugundan 207 amortisorleri fazla gelmis, elde kalanlari vereyim gitsin mantigiyla 360 eurodan satmis.. tabi kur farki da vardi o fiyattan simdi satmam imkansiz falan filan dedi..
ayrica; standart GT var mi istanbul'da tanidik?
Yok mu kimsede icraat?.Sustunuz yine.:D:D
arkadaşlar ben emrah, burak10 kullanıcı nickiyle giriyordum kuzenimindi. şimdi bu nickle devam edeceğim. iyi forumlar
valla arkadaslar konilerin fiyatları artmış demekki uygun almısım baya :) buarada quaife den kilitli dif.bekliyorum heyecanla ;) debriyaj baskı balatamda değişiyo valla bi denemek lazım hepsi bitince.. bide,lastik basınç sensörü için lastiklerinize nitrojen basın abi 32 basın hemde ben öle yapmıstım 6 ay sıkıntı olmamıstı rahmetli gt mde :( son olarak,artık sağlam bi toplantı yapalım diorum ben ark lar tüm rc ve gt ler enuygun il de.. ank.ist neresi olursa artık ve bu forumun ve camiadaki en sağlam linkin hakkını vermek adına bu sart bence ve süper bi paylasım olur.. bence herkes bu konuda bi yorum yapsın ve düzenliyelim,saygılar..
özgür üm iyi tatillerrr buarada :)
Yakışırmı sizce ?
http://i440.photobucket.com/albums/q...1062009904.jpg
Yesıl koyde bır beyaz rc goruyorum sureklı kımın o ? Uyemı buraya
Selamlar bı konuda yardım ıstıycem blow of taktırıcam ne gıbı zararları var motora veya turboya herhangı bır zararı varmı arkadaslar ?
Biz pert olduk silebilrisiniz bizi :D
Allahtan kimse de bir şey yok...
ne perti ya hayırdır?
Bildiğin pert yahu :D
Geçmiş olsun. Sizlerde bişi olmaması sevindirici. Cana geleceğine mala gelsin
geçmiş olsun kasko vardır nasıl olsa