günaydın bölük koğuş kalkkkk![]()
günaydın bölük koğuş kalkkkk![]()
powered by MRÇ garage ekotech
mapped Stage 5 Big turbo E-tuners by Stelios ALEXANDRAKIS
Bu sabah cekecektım vıdeo ama yıne sabahın 6 sında trafık vardı![]()
şöyle bir durum var birde.
3-180 gördüm
4-220 desek
5 nci vitesim ya duvar olacak yada ilerliyecekmi bilemiyorum.
onun ıcın eskı sanzımana göre 4 u 190 da bitirip 5 e atacagım deviri kontrol edip bi sakıncası olmayacagını anlarsam 4 u bitirip atık ne görecegım mechul 5 atacagım bakalım ne olacak. gerci yoklayıp cekerım debrıajı bır anda cekmem. 5 i kırmayalım![]()
en kısa zamanda vıdeo geliyor![]()
organ mafyası orhaneksikleri gidireyim koltuklar sökülü airbag ısıları yanıyor bi direnc koyduruyum airbaglar falıyete gecsın. roll yapalım senle hehe videoyu öyle koyacagım :P
5 ide mi uzatsam acaba yapmışken tam olsun![]()
hahahtuncay abi senın tarih belli oldumu bızım stock cupra ile
![]()
vitesleri tam deneyemedıgım için tarih ınankı veremem abi sıkıntımı olacak ne olacak belli değil suan için.
orhan, erkay, bi deneyin artık bea.. kaç aydır yazışıyosunuz yok soyle deneyelim yok boyle deneyelim, yok seni gecicem, yok ben seni gecicembiriniz bi geçsin artık yaw
uzaktan uzaktan olmuyor
![]()
bi buluşun bi video patlatın artıkta rahatlayalım
dostluk kazansın brolar bea :P :P :P![]()
![]()
Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)