maşallah brom.
bi gopro şart oldu valla
Printable View
maşallah brom.
bi gopro şart oldu valla
Yalınıma hayırlı olsun kazasız belasız güzel günlerde diyorum :) özgürüm senle denemeden bizde bir çıkmıştık dedim olmuş bu :D bendede bir iki video var (seninle yaptığımız roll denemesine benzer içten çekim ama bendeydi cam) bgn yrn yüklerim inş :D kesiciye yine bayaa kalmıştı yalın ama görüyorumki alışmaya başlamış :)) senle olan denemelere bakılırsa ağırlık, vites değişme gibi nedenlerle ufak farklar olabilir ama anlaşılan araba sağlıklı olmuş. Ne mutlu yalıncana :)
Bende dietimsi yapıyorum 117.2kg çıktım şimdi kilo vermişim hahahaha super :D
özgürüm lemans çok güzel vede hızlı maşallah temizlik kovasını çıkar birde öyle dene :D
Kardeşim bikaç bişey alıcam baharda yaza doğru :) ama sizin bu mafya çok tehlikeli olduğundan aldıklarımla bile yetişebilirmiyim şüpheliyim :D biz yakuzalar olarak kendi yağımızda kavruluyoruz şu aralar :D bu arada videonu şimdi izledim ne güzel gazlamışsın yaw cnm çekti birazdan arabayı alıp çıkıcam :D
ahaha aynen brom güzel geceydi :D bu arada asfaslt cooook coookk etkili yolda, senle bi günde kepez üstüne cıkalım brom, senin aracın kıcı bası oynuyo benimki 3de fln sardıkca sarıyo gidemedik bi adam gibi, kepezde o gece 2de bile sarmadı, taşlı asfalt cok güzel tutunuyo araclar, seninde performansın cok daha iyi cıkıcaktır brom :) iyi dileklerin için cooook tesekkur ederim tekrardan, sende fena geliosun ama burda acıklamıyorum :D sürpriiiiiiz :D ahahahah..
zor gibi brom yinede yaw... çünki 2 delik tam oturunca 3üncüsü 0,5cm kadar yanda duruyor, arada fark olsa biraz belki döndürülür dicemde zor gibi. hem araya nekadar ince bi flans koyarsan koy DV turbodan o kadar uzaklaşıcak ve basamıycak DV içindeki yere :( yada flans kalinkiğinda turboyu traslatmak gerekir onun tam oturması için onuda kimse yaptırmaz ;) en azından ben yaptırmam bi dv için ;)
niye s3 dumpvalve takmaya calısıyorsunuzki,eski dumpvalvenin içine yeni s3 takıyorsunuz bitti gitti :)