özgür daha cooler gelmedi,şu an sadece seat sport olanlar için hazır kalıp var bizim cooler lar için bekleyeceğiz tabi forge filtre kiti içinde benim araç üzerinde projelendirilecek birebir al-tak şeklinde olacak....
özgür daha cooler gelmedi,şu an sadece seat sport olanlar için hazır kalıp var bizim cooler lar için bekleyeceğiz tabi forge filtre kiti içinde benim araç üzerinde projelendirilecek birebir al-tak şeklinde olacak....
Yalin hayirli olsun kardesim allah agiz tadiyla sorunsuz binmeyi nasip etsin insallah. Cok iyi olmus.
Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
Arkadaşlar rodaj bitti sayılır. Perşembe gününe yağ ve flitreyi değiştirip rodajı tamamlamış olacağım. Şimdilik 1.5 barlık soft yazılımla logunuda alıp yüklenmeye başlayacağız... Hayırlısı bakalım..
07YAĞMUROTO - 0 533 396 15 67
Arkadaşlar Mehmet Turhat ustamızın dün kanser hastası olan amcası vefat etmiştir. Bilgilerinize.
Allah rahmet eylesin...
Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
Mehmet Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Arabanın koltuğundaki eşekse kaputun altındaki beygirler ne yapsın...
Bu gün itibariyle bende aranıza katıldımEfe abinin beyaz rc sini aldim.sagolsun çok ilgilendi ağırladı gezdirdi bizi Antalyada zamanimiz kisitli olsada
![]()
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)