günaydın adamım.. hayırlı işler...
intercooler yapım aşamalarının fotoları yokmu brom?
Printable View
Günaydın ağalar Methanol kitimi komple satıyorum, bugun ilgilenen varsa yardımcı olurum.
Gunaydin brolar. Nerede bu atarli rc ler :pP
kişisel olarak istemiyorum, farklı bir sebebi yok,aracınızın ayarını methanol göre yaptırırsanız güzel sonuclar elde edebilirsiniz ben ayar yaptırmadım. İntercooler takıcağım içinde gerek duymuyorum. hemde maddi acıdan satmak istiyorum, benim ne zaman extra para olsa parca alır koyarım bir köşeye,cumhuriyet altını gibi birşey yani gerek duydugum zamanda satarım.
orhan ne vardı kit olarak? kaça veriyosun?
bide methanol candır yaw.. niye satıyon dostum.. motor saglıgı acısından en önemli parca benim gözümde.. cok korkuyodum ilk aldığıda, ama vuruntu muruntu sıfır.
benim meth kitte içeride led ışık var, pompa çalışmaya başladımı görüyosun. ışığın yandığı saniye aracın gidişindeki degişiklik ortada.
zamanında basınç problemim varken meth devreye giriyor daha sonra cıkıyordu. aractaki şaha kalkma ve devreden cıktıgında yığılma çok net hisediliyordu. sanki aracın kesiklik yapıyor gibi oluyo aynen ;) :D
benim için motor sağlığı açısından en önemli parcalardan birisi!..
anladım teşekkür ederim şuan için almam zor ama ilerde belki şu cooler yazılım işlerini hallettikten sonra kısmetse.
Cok diyosun gonzi.
Hayirli cumalar gunaydin..
Logolarda son durum :)
14.02.2014 de siparişini vermiştim..
1.
Yurtdışı Gönderi Geliş Kaydı Yapıldı - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM)
03/03/2014 16:12:25
2.
Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM)
03/03/2014 20:00:12
3.
Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İSTANBUL UKİM)
12/03/2014 09:30:53
4.
Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İSTANBUL AVPİM)
12/03/2014 20:42:49
5.
Torbaya Eklendi - ANTALYA(ANTALYA P.İ.M)
13/03/2014 15:53:56
6.
DAGITICIYA VERiLEREK DAGITIMA ÇIKARILDI(Handed over to the postmen in order to be delivered) - ANTALYA KONYAALTI POSTA DAĞITIM MRK
14/03/2014 10:19:48
Geçenki siparişimde dağıtıcıya verildi yazıyordu 3 gündür ama gelen giden yok gittim PTT ye baktık ettik benim gönderi orada duruyor, ee dedim dağıtıcıda diyor..Sistem otomatik oluşturuyormuş heheheh..
Bekleyelim görelim bakalım..
sahibindende 380TL taksitli fiyatı kredi kartına bro, %7-10 arası komisyon kesiyor. heleki bide istanbuldasınız eldende alabilirsiniz kemalden. 300-320 civarları olur stage 1 için fiyatları tahminim.
bende 500 e almistim :D kampanyalıydı o aralar bide.
sonradan çöktü nedense fiyatlar iyice :)
207 aracım için eibach yay aldım üzerinde 212200301 aldığım kişi c3 yayı dedi kutusunu göndermedi kargo çok tutmasın diye.Bu kodu girdiğimde google a rus siteleri çıkıyor.Nedir bu kod acaba dp tuning bulamadı bu kodun ne olduğunu
http://www.techturkey.com/forum/modi...em-450-tl.html
Sitesine girip bakin arkadalar T baglanti aparati forge filtre kiti icin . 90 , 45 lik slikonlar , kendinden contali baglanti aparadlarida var renk secenekeride mevcut.