serkan kardesimin araba bildigin tüfek olucak kısmetse .
dün sanayiye mehmet abinin yanına gittik ordan rektefiyeciye içerisi kurumdan gözükmüyordu bu resimlerde felan iyi görünüyor :)) mutlaka üst kapak açılması gerekiyor başka yolu yok.
Printable View
serkan kardesimin araba bildigin tüfek olucak kısmetse .
dün sanayiye mehmet abinin yanına gittik ordan rektefiyeciye içerisi kurumdan gözükmüyordu bu resimlerde felan iyi görünüyor :)) mutlaka üst kapak açılması gerekiyor başka yolu yok.
Uzun zahmetli is koltuk sirtligi bn serviste yaptiacaktim. Adam sokerizde olurmu olmazmi birsey diyemem dedi bnde elletmedim. Onun disinda senin arabada eski tip ilk surum subab yaylari var basinc actiginda sikinti cekeceksin missfire dedikleri. Onun disinda gergi degistinmi? Sente ayarinda?
Başgan o yaylar hep temiz zaten de :D sendekilr eski tip yumuşak olanlar, aynı parça kodu ile peugeot 3 seri yapmış ymuşak, orta sert, en sert (200 THP) ve bunu stok araçları için yapmış bizde hayvan gibi güç var :p:p
etuners bunu yıllar önce buldu ve biz hepimiz değiştik ordan örnek alıp :icon_tup:
koltuk sallanması bendede oldu altındaki vidaları sıktım sıkabildiğim kadar bisüre kesildi şuan yine biraz var oynama yarın bakıcam bende sanayide tekrar.
Yine hareket yine hareket :) :)
bu akşam gonzi ile bir deneme yapıcağız intercooler ben takmadan önce erkay ile deniyceğiz daha sonrada haftaya intercooler takıp ayarımı yapım tekrar deniyceğiz. özgür sende gelsene bu akşam intercooler takmadan denemek istiyordun birdaha gelmez bu fırsat .3 müz deniyelim.
koltuk işi kötü evet, ben 28k km de aldım arabayı gram oynama yoktu taa ki piste girene kadar, pist sonrası oynamalar başladı
akşam için olabilir konuşalım