kapı logolarında fazla birtane varsa ben alabilirim, arka bagaj kapagının altına yapıştırıcam RC yazısının altına.
Printable View
kapı logolarında fazla birtane varsa ben alabilirim, arka bagaj kapagının altına yapıştırıcam RC yazısının altına.
şu el freninin çirkinliğine bakarmısın ya
O niye la :)
Onu bide vites korugunu alacantra kaplatcam 90 tl fiyat verdi arkadas
Arabanın sentesi atlamışsa patırdama yapar mı? Long term fuel trim 20 görünüyor.Böyle bi ihtimal varsa sente ayarlatıcam ortalama maliyeti ne olur sizce?
Sente atlak oldugunda paramatre sifirladiginda karisim ayarlarina belli bir yerden baslar ve emisyon cikisina gore ayarlama yapar haliyle yanma odasinda timming ile problem varsa ayarlar degisip sorun yapabilir ama emin olucam drsen baktir senteye ama yazilimida es gecme derim
Ozgur abi onceki konularda yazmisti ref leri ile birlikte fazla maliyeti yok
Valla baya bu geriye gittimde bulamadım :) buradan ortalama bi fiyat öğrenirsem alacağım fiyatla karşılaştırabilirim hic degilse.
Abi çok teşekkür ederim.
Dikkat çatışma içerir :)
Uzun süre ayrı kaldığım canyoldaşıma bu akşam biraz stres attırayım :hahaha::hahaha: dedim ve bir beldibi yapıp geldim. Tünellerden geçerken de az bir çatara patara yapalım değil mi :cool::cool:
MAvi ışık mathanol devreye girince yanan led, onu daha sönük ve kırmızı yanan bir led ile değiştireceğim acayip gözümü alıyor :(
HD izleyin lütfen..
E-tuners stage 4 207 RC - Tunnel Exhaust Sound - YouTube
Evet hizli gonziler erkay ve orhan :)
Final gecesi :)
http://i1269.photobucket.com/albums/...209BD36A55.jpg
Waaayyyy gonziiiiilleeeerrrr.... Ahahha gopro varmi haciiiiii :D ahahahha..