TD05 e yeten orjinal enjektörler bu turboya yetmiyor mu? Neden enjektör lazım ki?
Printable View
Beyler bir sorunum var aracım 5000 devire geldi motor korumaya aldı normal kullanımda hissetmıosun ama biraz yüklenmeye başlayınca arac gitmıo servise soktum arıza ışıgını sondurduler tekrar yüklendim tekrar yandı bu sorun neden olur sizce
Beyler boost saati olanlar,hangi marka boost saati kullaniyorsunuz?saatteki basinc degeriyle gercek basinciniz aynimi?kayip varmi? Acil bilgi arkadaslarr....
Yardımcı olucak kimse yok mu beyler servisin söylediği aracta hks turbo yımer var ondan yapıyor olabılır o oluncada bılg baglayıp tam arıza nerde göremiyoum dıye bılgı verdı varmı ılgıaı olan
ahahahahahah... nasıl servismiş o yaw :D
walla bendede HKS turbo timer var.. yazılımımıda degistiriorum, servis PP2000'le baglanıp hata kodunuda okuyo siliyoda...
yani biraz sallamıslar :D
büyük ihtimal elektrovana gibi geliyo bana, ekeltrovana bozulmussa arac yuksek basınc vurup kendini safe moda alabilir.
bir ihtimal dumpvalve'de yırtılmış olabilir.
Arac arıza ışıgı yanarken bazen kendıne geliyor gidiyor ama sonra kesiyor 100 beygirlik arac gibi gidiyor iat anadolu yakasında varmı bu araçlarla ciddi anlamda ilgilenen birileri
Elektrovana ücret ne çıkar tahmini
günaydın arkadaşlar lionheart programında arıza silme gibi bi olanağımız varmı acaba ?